Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Ilie

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Ilie

 

În fiecare an, pe 20 iulie Biserica Ortodoxă îl prăznuiește pe Sfântul Proroc Ilie. Cu această ocazie urăm ”La mulți ani” celor care își serbează ziua onomastică și poartă numele de Ilie sau derivate ale acestuia. Astăzi le puteți trimite mesaje de felicitare celor care poartă numele de Ilie; Ilinca; Lică; Iliuță; Ilia; Lia; Elias; Eliana; Eliade; Ilieș; Iliuș; Iliev; Liana. Dacă doriți să trimiteți urări și mesaje celor dragi dar sunteți in pană de inspirație noi vă dăm câteva idei de mesaje, urări și felicitări.

Îţi urez o zi a numelui luminoasă precum o zi de vară, la fel de fericită precum cântecul privighetorii şi la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori. La mulţi ani!

----------

Iți urez ca ziua numelui să iți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranța iar anii ce vin să iți aducă numai împliniri și bucurii. La mulți ani Ilie!

----------

Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

----------

In această zi specială iți doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorințelor, și fie ca Sfântul Ilie să te călăuzească mereu în viată.

----------

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească în calea ta către fericire.La mulți ani!

----------

Draga Ilie, de ziua numelui tău îți doresc să ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ! La mulți ani!

----------

Nu suspina când greul vieții te apasă și nici nu plânge de al tău destin, căci după întristare viața-i mai frumoasă, așa cum după ploaie ceru-i mai senin! La Mulți Ani!

----------

Hai noroc și voie bună, să petrecem împreună, că astăzi este o zi mare și motiv de sărbătoare. La mulți ani!

----------

Cu ocazia aniversării tale eu îți urez multă, multă sănătate, fericire, dragoste și să iubești așa cum știi tu mai frumos.

----------

Azi, de ziua ta, eu îți urez ca petalele celor patru anotimpuri să-ți aducă numai bogăție în casă și succese în carieră, numai iubire și armonie in familie, numai sinceritate și întelegere în prietenie, și numai gânduri frumoase de fericire în suflet! La mulți ani!

----------

Iti doresc curaj ca să poți merge peste orice obstacol, multă răbdare ca să poți să-ți împlinești visurile tale, și multă iubire, să te poți bucura din plin de toate. La mulți ani prietene!

----------

Incă o floare a apărut in grădina vieții tale. Fie ca floarea să înflorească și să țină așa până la următoarea sărbătoare a zilei de naștere. La mulți ani!

----------

Astăzi îți doresc ca toate dorințele și visele, chiar și cele mai nebunatice, să se adeverească, ca tu să poți fi fericit fără sfârșit în lumea asta! La mulți ani!

----------

Sper că sărbătoarea Sfântului Ilie să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

----------

Îți doresc să zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani,de Sfântul Ilie!

Urari si mesaje de felicitare de Sfantul Ilie 2021

----------

Sfântul căruia îi porți numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase în viitor!

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!

----------

Îți doresc ca de ziua numelui tău să-ți se împlinească toate dorințele, să fi fericit, iubit, să-ai parte numai de bucurii în viață și îți urez un sincer La Mulți Ani!

----------

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

----------

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul si de a umple totul de lumina. Sper sa ai parte de cat mai multe zâmbete in viată…La Mulți Ani!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

----------

Să-ți dea Domnul sănătate,
Judecată înțeleaptă,
Viață lungă pământească,
Ce dorești să se-împlinească!
La mulți ani!

----------

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani, de Sfântul Ilie!