Featured

Urări și mesaje de felicitare pentru fini

Mesaje de felicitare pentru fini

 

Mesaje de felicitare pentru fină

 

La mulți ani, dragă fina, să ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, să fii sănătoasă, implinită și fericită alături de familia ta. La mulți ani frumosi!

----------

Dragă fină îți doresc sincer cele mai bune zile, aducând cu ele multă dispoziție, mult noroc, dragoste nesfârșită și timp fericit. La Mulți Ani! 

---------- 

Fină dragă, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vieții tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi implinite toate dorințele. La mulți ani finuța!

----------

La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani fina!

----------

Dragă fină îți doresc ca viața ta să fie un cer senin și fără nori, să ai in cale numai flori, succes și bucurie! La mulți ani finuța!

----------

Dragă fină, în această zi îți doresc să fii frumoasă ca o floare, veselă ca un copil fără griji, energică și plină de viață! Fie ca norocul să te înconjoare mereu, casa să-ți fie plină de zâmbete, armonie și înțelegere! La mulți ani!

----------

Dragă fină, îți doresc ca armonia și pacea să domnească întotdeauna în viața ta! Să ai doar zâmbete strălucitoare, un ocean de clipe pozitive și ochii tăi să radieze fericire! Fie ca dorințele tale să se împlinească iar îngerul păzitor să te aibă mereu în pază.

----------

Fină dragă, fie ca dorințele tale să fie urările mele și nu te opri niciodată să încerci și nu incerca niciodată să te oprești. La mulți ani dragă fină!

----------

Este minunat să știi că ai o fină iubită și încântătoare. În această zi îți doresc ca niciodată să nu renunți la visele tale, să fii plină de viață și să mergi doar înainte spre succes și noi realizări. La mulți ani!

Urari si mesaje de felicitare fina si fin

Mesaje de felicitare pentru fin

Hai noroc și voie bună, să petrecem împreună, că astăzi este o zi mare și motiv de sărbătoare. La mulți ani finule!

----------

Finul meu, trandafirii pe care i-ai adunat in cununa vieții tale, lasă-i astăzi sa se împletească intr-un buchet al implinirii. Fie ca florile iubirii să-ți împodobească viața și să-ți vezi implinite toate dorințele. La mulți ani dragă finule!

----------

Să-ți dea Domnul sănătate, judecată înteleaptă, viață lungă pământească, ce dorești să se împlinească! La mulți ani finule!

----------

Dragă finule îți doresc ca viața ta să fie un cer senin și fără nori, să ai in cale numai flori, succes și bucurie! La mulți ani finul meu!

----------

La mulți ani, dragă finule, sa ai parte de tot ce este mai frumos în lumea asta, să fii sănătos, împlinit și fericit alături de familia ta. La mulți ani frumoși finul meu!

----------

Dragă finule, oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani finule!

----------

La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!