Mesaje de inceput de an școlar

Mesaje de început de an școlar

 

Noi îți dorim să ai parte de profesori minunați, să găsești prieteni adevărați și să ai multe succese la școală. Fie ca universul să-ți deschidă ușa înțelepciunii! Sincere felicitări cu prima zi de școală!

----------

Noi îți dorim să savurezi anii de școală și să înveți cu plăcere. Fie ca viitorul să-ți aducă mult succes și tot ce există mai bun pe lume. Felicitări cu primul sunet!

----------

Viața școlărească este uneori dificilă, la școală însă vei învăța lucruri uimitoare despre universul în care trăim, despre miracolele naturii precum și despre evoluția tehnică, vei citi cărți interesante si vei descoperi o lume cu totul nouă.

----------

Noi îți dorim să înveți nu pentru școală, ci pentru viață, să ai mult succes și un viitor prosper!

----------

Noi îți dorim să pășești cu mult noroc pe noul drum în viață, iar anii de școală să fie frumoși și plini de succes.

----------

Îți dorim să înveți în fiecare zi lucruri interesante, să descoperi bogăția înțelepciunii și să savurezi anii de școală

Mesaje de inceput de an scolar

----------

În curând va fi timpul să deschidem din nou manualele și să activăm creierul! Mult noroc pe tot parcursul acestui nou semestru școlar de toamnă!

----------

Un alt an școlar înseamnă noi oportunități. Sunt foarte mândru de tine și aștept cu nerăbdare să aud despre lucrurile noi pe care le înveți!

----------

Anul acesta, să aveți profesori minunați, prieteni fabuloși și un super an școlar în toate modurile posibile!

----------

Iti urez succes în realizarea tuturor proiectelor pe care le ai în acest an școlar. Te felicit încă o dată, să te bucuri de acest nou început!

----------

Noi îți dorim să înveți nu pentru școală, ci pentru viață, să ai mult succes și un viitor cat mai bun! Felicitări cu prima zi de școală!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!