Urări și mesaje de încurajare pentru cei bolnavi

Urări și mesaje de încurajare pentru cei bolnavi

 

In aceste momente tulburi in care foarte mulți dintre noi au persoane care suferă din pricina sănătății precare și a sistemului medical care este la pământ, ar trebui să le acordam atenție mai mare cunoscușilor aflați in suferință. Si dacă nu putem să fim alături de ei, le putem trimite mesaje de încurajare prin care să le arătăm că nu suntem indiferenți la suferința lor.
In continuare găsiți mesaje de incurajare pe care le puteți trimite sau pe care le puteți folosi pentru a compune altele așa cum vă este dorința. Insă nu uitați că de foarte multe ori un cuvânt primit atunci când ești la anaghie face enorm de mult. Așa că nu uitați să îi incurajați pe cei care au probleme de sănătate.

Fii puternic, fii optimist și ai încredere în forțele tale. Nimic nu te doboară, dacă ești optimist și încrezător că vei învinge orice boală! Îți doresc multă sănătate și abia aștept să îți fac o vizită!

----------

Uneori durerile pot fi greu de suportat. Dar tu știi că nu eşti singur şi că ai alături de tine mulți oameni dragi. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.

----------

După fiecare perioadă grea urmează o perioadă cu multe bucurii și reușite. Îți doresc multă sănătate și multă putere ca să poți trece peste această perioadă de suferință!

----------

Eu nu-ţi pot lua durerile, dar sufăr împreună cu tine şi sunt alături de tine. Sănătate multă!

----------

Îți doresc multă sănătate și multă putere să treci peste boală! Nimic nu este prea greu pentru tine, ești un luptător și nu te va doborî pe tine un bisturiu și o mică incizie!

----------

Iţi doresc multă răbdare, pentru a putea trece de suferinţă, multă putere, pentru a putea lupta şi multa încredere în tine! Insănătoşire grabnică!

----------

Este foarte important să urmezi sfatul medicului, dar e bine să ştii că mai este cineva care este alături de tine. Insănătoşire grabnică!

----------

In speranţa că în curând vom primi veşti bune de la tine, primeşte îmbrăţişarea noastră cu cele mai bune urări de sănătate.

----------

Vindecarea are nevoie de timp. Nu dispera, înarmează-te cu răbdare și credință! Liniștea și gândurile pozitive să te însoțească în toată această perioadă!

----------

Nu te lăsa doborât de suferință! Ți-ai demonstrat singur de prea multe ori că ești o forță astfel încât acum să nu te temi de nimic. Fă-te bine mai repede!

----------

Urmează cu strictețe sfaturile și tratamentul medicului, dar nu uita că mă ai și pe mine, oricând ai nevoie de o asistentă personală. Te îmbrățișez și îți doresc însănătoșire grabnică!

----------

Iţi doresc tot binele din lume. Fie ca acesta să te însoţească în aceste clipe grele de suferinţă, să-ţi insufle speranţă şi multă putere. Multa sănătate!

----------

Uneori boala poate fi greu de suportat. Sentimentul că eşti singur şi pierdut pune stăpânire pe sufletul tău. Fie ca această urare de sănătate să-ţi dea putere să rezişti şi să te faci bine cât mai repede.

Urari si mesaje de încurajare pentru cei bolnavi

Urări de sănătate pentru persoana iubită

 

Nu pot să-ţi iau suferinţa, dar sufăr alături de tine. Nu-mi doresc nimic mai mult decât să te faci bine şi să te întorci sănătos acasă.

----------

Dragostea mea te veghează în fiecare clipă! Ai încredere în tine și în noi doi și vom trece cu bine și peste această încercare.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!