Cele mai frumoase mesaje de felicitare de Sfântul Dumitru 2021

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Dumitru

Pe 26 octombrie cei care poartă numele de Dumitru si derivatele acestuia iși sărbătoresc onomastica. Daca printre prieteni, cunoscuti aveti persoane care au unul urmatoarele nume Dimitri, Mitică, Dimitrie, Dumitrache, Mitru, Mitrea, Mitache, Dimitrica, Mitu, Dima (la barbati), Dumitrica, Dumitra, Demetra, Dumitriță, Demetra, Dumitrana, Mită, Dumitriță, Mimi (la femei) nu uitati sa le trimiteti un mesaj de felicitare. Noi va oferim în continuare câteva asemenea mesaje care sperăm să vă placă sau care va pot inspira in crearea altor mesaje, mai frumoase.

 

Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucura de tot ce ai! La mulți ani !

----------

Precum Sfântul Dimitrie a luptat pentru credinţa în Hristos, aşa-ţi doresc şi eu să lupţi în viaţa ta, pentru dreptate, adevăr şi iubire

----------

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!

----------

De ziua ce-ți surâde-n prag, și-i porți frumosul nume, eu iți doresc tot ce-i mai drag, și mai frumos pe lume ! La mulți ani Dumitru!

----------

Astăzi e ziua în care tu îti sărbătorești numele, iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ți urez un călduros: La mulți ani!

----------

 Îți urez ca ziua ta onomastică să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță iar în lume să găsești numai fericire. La Mulți Ani, Dumitru!

----------

Găsește calea spre dăruire, iertare, înțelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ți sunt și prieteni, și dușmani.

----------

Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de cei dragi.

----------

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani !

----------

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alatur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului numai bine. La Mulți Ani!

----------

Îti urez ca ziua ta onomastică să îți aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranță, iar in lume să găsești numai fericire. La mulți ani fericiți !

----------

Îti urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori și la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulți ani!

----------

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porti, să fii fericit, iubit și bucuros. La mulți ani, Dumitru!

----------

Onomastica fericită ! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!

----------

Sper ca sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

urari si mesaje de Felicitare de sfantul Dumitru 2021

 

La mulți ani, de ziua numelui! Ziua numelui pe care li porți să îți aduca noroc si bucurii! Să ne traiești! La mulți ani de Sf. Dumitru!

----------

De ziua numelui tău îți doresc să ai o zi superbă și un an plin de realizări. La mulți ani încununați de succes !

----------

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multă sănătate, fericire și să ai parte numai de zile senine și însorite!

----------

De ziua numelui tau, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșească și să stralucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

----------

Sfântul Dumitru să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi.

 

----------

Îti urez La Mulți Ani, pentru că porti acest nume. Fie ca Sfântul Dumitru pe care îl reprezinți să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și linistea interioară.

----------

Cel mai frumos la mulți ani il transmit celui mai frumos nume, Dumitru. La mulți ani și cât mai mulți bani și sănătate pentru că e mai scumpă decât toate!

----------

La mulți ani de Sfântul Dumitru! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Dumitru cât mai frumoasă!

----------

La mulți ani! Ziua numelui tău să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani de Sfântul Dumitru!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!