Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Andrei 2021

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Andrei

 

Pe 30 noiembrie creștin ortodoxii il prăznuiesc pe Sfântul Andrei, o zi de sărbătoare în care peste 700.000 de români își serbează ziua onomastică.  Dacă printre cei dragi vouă aveți persoane care poartă unul dintre următoarele nume: Andrei, Andreea, Andra, Andrada, Andrea, Andruța, Andreas, Andraș, Andruș,  Andrias, Andries, Adi, Andi, Andu, Andru, Andreiu, Edra, Endre, Deia, Deea, nu uitați să le trimiteți un mesaj de felicitare. Noi vă propunem câteva modele de urări pe care să le trimiteți sau pe care să le folosiți pentru a compune altele mai frumoase.

Andreea/Andrei iți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat și un călduros “La mulți ani!”.

----------

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, iți doresc o oră de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani Andreea/Andrei!

----------

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

----------

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău și de aceea este o zi specială! La Mulți Ani Andreea/Andrei!

----------

Fie ca din această zi sfântă, in drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani Andreea/Andrei!

----------

Din mici crenguțe de brad, din flori și din iubire ți-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

----------

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani Andrei/Andreea!

----------

Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum un bulgare alb de zăpadă, la fel de fericită precum cântecul clopoțelului de Crăciun și la fel de frumoasă precum sărbătorile petrecute lângă cei apropiați!

----------

Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit și să ai parte numai de bucurii in viață. La Mulți Ani, de Sfântul Andrei!

----------

Felicitări cu ocazia acestei zile. Iți urez să fii mereu sănătos, energic și plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Urari si mesaje de felicitare de Sfantul Andrei 2021

----------

Iți urez “La mulți ani” pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Andrei să își coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericire și liniște interioară!

----------

Iți doresc sa mergi pe un drum numit viată, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire și să culegi o floare numită iubire! La mulți ani!

----------

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunată și un an plin de realizări. La mulți ani de ziua numelui! Tot ce-ţi dorești, tot ce-ţi lipseşte şi-ţi foloseşte, sănătate, prieteni adevăraţi şi multă bucurie!

----------

Apostolul Andrei să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

 

Pentru cei care nu stiu numele „Andrei” provine de la grecescul „Andreas” și înseamnă „bărbăție”, „curaj”, „vitejie”. Astfel, cei care poartă acest nume sau derivate ale acestuia sunt persoane curajoase și energice.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!