Cele mai frumoase mesaje de felicitare de Sfinții Petru și Pavel

Cele mai frumoase mesaje de felicitare de Sfinții Petru și Pavel

In fiecare an, pe 29 iunie, românii ii sărbătoresc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Dacă printre cunoscuți, prieteni, iubiți, membri de familie aveți persoane care poartă unul dintre următoarele nume Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela nu uitați să le transmiteți mesaje de felicitare. Iată in continuare câteva exemple de mesaje de felicitare pe care le puteți trimite sau pe care le puteți folosi ca model pentru altele mai frumoase.

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, iți doresc multă sănătate, fericire și tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

----------

Să ai parte de sănătate, multe realizări și să te bucuri de această zi frumoasă! La mulți ani, de ziua numelui!

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru cat mai frumoasa!

----------

Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

----------

E o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani!

----------

La multi ani și mult noroc în această zi specială. Iți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!

----------

Iți urez La mulți ani, pentru că porți acest nume și fie ca Sfântul Petru/Pavel pe care îi reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta și să-ți dăruiască fericirea dorită și liniștea interioară.

Cele mai frumoase mesaje de felicitare de sfintii Petru si Pavel 2022

 

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. Multă sănătate! La mulți ani!

---------- 

Iți doresc sa zâmbești. Pentru că atunci totul va fi bine și vei găsi puterea să răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru și Pavel!

----------

De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate și să ți se îndeplinească toate dorințele pe care o să ți le pui. La mulți ani!

----------

Iți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

Adaugă comentariu

Trimite