Urări și mesaje de felicitare de Sfânta Maria 2022

Urări și felicitări de Sfânta Maria

 

Creștin ortodocșii sărbătoresc pe 8 septembrie Sfânta Maria, de aceea noi le spunem tuturor "La mulți ani!" și celor care au rude, colegi sau prieteni, care poartă numele de Maria, Marin, Mariana sau derivate din acestea, le prezentăm câteva idei de urări și mesaje de felicitare de Sfânta Maria, pe care să le trimită celor dragi.

De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toata bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

----------

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață să ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

----------

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

----------

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfanta Fecioara Maria al carui nume il porti mi te-a daruit, pentru a ma bucura de o astfel de prietenie. Ma bucur ca ai aparut in viata mea, ca am si voi avea bucuria de a trai si simti o prietenie adevarata! Sa iti fie viata binecuvantare si bucurie intocmai ca numele sfant pe care il porti!

----------

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

Dragă Maria, îngerii să-ti călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria.

----------

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor.

----------

Fie ca Sfânta Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

----------

În această zi specială, iți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume îl porți sa te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

Urari si mesaje de felicitare de Sfanta Maria 2022

Îngerii să-ți călăuzească pașii iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul in viață. La mulți ani, Maria!

----------

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Iți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani, Maria!

----------

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

----------

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

----------

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

Adaugă comentariu

Trimite