Urări și mesaje de felicitare de Sfânta Maria 2022

Mesaje de felicitare și urări de Sfânta Maria

 

Creștin ortodocșii sărbătoresc pe 8 septembrie Sfânta Maria, de aceea noi le spunem tuturor "La mulți ani!" și celor care au rude, colegi sau prieteni, care poartă numele de Maria, Marin, Mariana sau derivate din acestea, le prezentăm câteva idei de urări și mesaje de felicitare de Sfânta Maria, pe care să le trimită celor dragi.

De Sfântă Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toata bunătatea și dragostea izvorâte dintr-o inimă mare. La mulți ani!

----------

Întocmai ca Fecioara Maria al cărei nume îl porți, învață să ierți, sa fi mai bun, mai înțelept, sa mă ierți când greșesc și să mă înveți să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulți ani!

----------

Fie ca toate întâmplările frumoase și spiritul acestei zile să te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

----------

Dumnezeu mi-a dat familia, Sfânta Fecioară Maria al cărui nume il porți mi te-a dăruit, pentru a mă bucura de o astfel de prietenie. Mă bucur că ai apărut in viața mea, că am și voi avea bucuria de a trăi și simți o prietenie adevărată! Să îți fie viața binecuvântare și bucurie întocmai ca numele sfânt pe care îl porți!

----------

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău. La Mulți Ani, Maria!

----------

Dragă Maria, îngerii să-ți călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă! La mulţi ani, Maria!

----------

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de colorată precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori.

----------

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare, primește din partea mea cele mai sincere urări de bine, sănătate, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor.

----------

Fie ca Sfânta Maria să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

----------

În această zi specială, iți transmit cele mai sincere urări. Să ai o viață plină de lucruri bune iar Sfântă Maria al cărei nume îl porți sa te ocrotească mereu. La mulți ani de ziua numelui tău!

Urari si mesaje de felicitare de Sfanta Maria 2022

Îngerii să-ți călăuzească pașii iar Sfântă Fecioară să-ți lumineze drumul in viață. La mulți ani, Maria!

----------

Astăzi e ziua numelui tău, un nume simplu și frumos, la fel de pur și gingaș ca tine. Iți doresc numai bine și să ai parte de toată fericirea din lume. La mulți ani, Maria!

----------

Este o zi când sufletul învinge orice urmă de tristețe, când tot ce a fost greu ți se pare ușor. Este ziua numelui tău! La Mulți Ani, Maria!

----------

O sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguță cu toți cei din jurul tău!

----------

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ți aducă fericire și bucurie. La mulți ani de Sfântă Maria!

----------

Păstrează-ţi sufletul tânăr şi bucură-te neîncetat, pentru mine rămâi un prieten de nădejde şi un om de valoare! Fie ca lumina Sfintei Marii să ne lumineze vieţile şi mintea mereu! La mulţi ani!

----------

Întocmai ca Fecioara Maria, al cărei nume îl porti, învaţă să ierţi, să fii mai bun, mai înţelept, să mă ierţi când greşesc şi să mă înveţi să fiu, la rândul meu, un om mai bun. La mulţi ani!

----------

O zi onomastică frumoasă! Fie ca toate întâmplările frumoase si spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îti doresc o zi de Sfânta Maria cât mai frumoasă!

----------

De ziua ce-ţi surâde-n prag şi-i porţi frumosul nume, eu îţi doresc tot ce-i mai drag şi mai frumos pe lume! La mulţi ani!

----------

Astăzi o sărbătorim pe Fecioara Maria și te sărbătorim pe tine. Să rămâi mereu blândă, bună și drăguța cu toți cei din jurul tău!

----------

Pentru ca astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

----------

Mă bucur că exiști in viața mea și mă bucur că Fecioara Maria, al cărei numei îl porți, mi te-a dăruit pentru a mă bucura de prietenia ta sinceră și necondiționată. La mulți ani, Maria!

----------

Nu știu dacă îți place numele pe care ți l-au ales părinii, dar eu îți urez din suflet un călduros La mulți ani! Că-ți place sau nu, e totuși ziua ta!

----------

Azi la meteo s-a anunțat cod galben de pupici și de urări și cred că responsabil pentru asta ești tu. La mulți ani!

----------

De Sfânta Maria, zi sfântă, să se răsfrângă asupra ta toată bunatatea și dragostea izvorate dintr-o inimă mare. La mulți ani!

----------

Chiar dacă ai nume de Sfântă știu că diseară o să dai de băut și o să ne primești cu masa plină. Sper să rămâi mereu un spirit tânăr și plin de viață, să fim mereu împreună și să nu uităm niciodată frumoasa prietenie dintre noi. La mulți ani!

----------

Marian, la mulți ani, plini de fericire și de impliniri! Să te pupe norocul și să ai numai zâmbete și soare în calea ta!

----------

Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Maria mea!

----------

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Maria cât mai frumoasă!

----------

Maria! Da, tu! Eşti dată în urmărire de către gaşca de prieteni, căci azi e ziua ta şi toţi vor să te ureze şi să te îmbrăţişeze! Mă alătur şi eu lor, sperând că te vom găsi, dar până una-alta, îţi zic acum: La mulţi ani!

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!