Featured

Mesaje de Valentine's Day 2023 - cele mai frumoase mesaje de dragoste

Mesaje de Valentine's Day 2023 - cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru cei dragi vouă

 

Pe 14 februarie se sărbătorește Valentine's Day, ziua in care îndrăgostiţii din întreaga lume îşi fac iubirea cunoscută. Este ziua in care îndrăgostiți îşi fac declaraţii de dragoste reciprocă şi îşi oferă cadouri. Florile, cadourile frumoase, cinele romantice fac parte din "arsenalul" celor, care, în această zi, își mărturisesc dragostea față de cei iubiți.

Pentru cei care nu pot fi alături de persoana iubită, însă doresc să le mărturisească dragostea lor, le propunem câteva mesaje de iubire față de cei iubiți de voi. Le puteți trimite sau le puteți folosi ca inspirație pentru a compune altele, mai frumoase. Important este să le trimiteți celor dragi vouă.

Pentru cea mai importantă persoană din viaţa mea, pentru tine, toată dragostea din lume. Eşti raza de soare din viaţa mea, eşti lumina din întunericul vieţii mele. Te iubesc!

----------

Te iubesc astăzi, mâine şi pentru totdeauna, te iubesc la infinit! Eşti lumina care-mi luminează fiecare zi, eşti persoana care-mi completează viaţa şi nu-mi pot imagina viaţa fără tine.

----------

Aseară am adormit cu zâmbetul pe buze, pentru că ştiam că te voi visa. Astăzi m-am trezit cu un zâmbet, pentru că nu esti doar un vis

Mesaje de felicitare de Valentines day Iasi 2023

----------

Dragostea mea pentru tine este atât de profundă, că nu poate fi măsurată de niciun metru. De Valentine’s Day, vreau să știi că te iubesc infinit și că fericirea mea vine din dragostea pe care o simt pentru tine.

----------

Dacă dragostea ar putea fi evitată doar închizând ochii, nu aș mai clipi niciodată, de frică să nu las să treacă vreo secundă fără să fiu îndrăgostit de tine!

----------

Tu ai făcut culorile mai vii, frumuseţea mai pură, plăcerea mai intensă. Cu ocazia Valentine`s Day îţi reamintesc: te iubesc mai mult decât iubesc viaţa, minunea vieţii mele!

----------

Ceea ce-ţi scriu acum nu sunt cuvinte, sunt bucăţi de suflet şi minte, căci dragostea nu se scrie, se simte. Te iubesc!

----------

Eşti un trandafir crescut în inima mea. Promit să devin apă, aer, pământ ca să nu te ofileşti, dar tu promiţi să înfloreşti doar pentru mine? Te iubesc!

----------

Te iubesc fără să mă gândesc la niciun alt gând și mă simt norocoasă că pot să am parte de o dragoste atât de puternică. Acest sentiment de iubire înseamnă că pot să respir adânc și să mă bucur de viață. De Valentine’s Day, vreau să știi că ești cel mai important lucru pentru mine.

----------

Te iubesc pentru că … îmi alungi singurătatea într-o lume plină şi aglomerată. Te iubesc pentru că, fără tine e greu şi nu mă pot regăsi. Te iubesc şi ești definiţia fericirii eterne!

----------

Am impresia că-ți văd chipul și-ți aud glasul la tot pasul, atunci când nu ești lângă mine. De fapt, tu ești mereu cu mine, în visurile și în inima mea… Te iubesc!

----------

Nu îţi voi scrie o poezie, nu voi folosi cuvinte alese… îţi voi spune doar că TE IUBESC mai mult decât orice.

----------

Dragostea mea, eşti persoana cea mai importantă din viaţa mea și îmi doresc ca Valentine’s Day să fie o zi în care să te simţi iubită și în siguranţă. Te iubesc și îmi doresc ca această zi să fie plină de iubire și fericire.

----------

Dacă din toată istoria aş putea alege un moment care să îl pot păstra stralucitor şi plin de viata, din toate zilele vieţii mele aş alege momentul când te-am cunoscut.

----------

Aş vrea să fiu zăpadă, să mă topesc pe trupul tău, să mă evapor şi să ajung în cer, să le spun îngerilor că şi pe Pământ există Raiul. Te iubesc!

----------

În fiecare zi îmi doresc să te am lângă mine, să te simţi iubită și în siguranţă, și să îţi ofer fericirea pe care o meriţi. Te iubesc cu adevărat și îţi doresc un Valentine’s Day minunat.

----------

Fiecare noapte, fiecare atingere, fiecare sărut pe care mi le-ai dăruit le prețuiesc mai mult decât propria-mi viață! Mă pierd în cuvinte și în ceea ce nu se poate numi dragoste pentru că este mult mai mult decât atât: tu ești speranța mea de a trăi! TE IUBESC! Știi unde vei fi de "Valentine's Day"? In inima mea, ca întotdeauna!

----------

Tu îmi luminezi ziua cu sunetul vocii tale, tu mi-ai adus atât de multe zâmbete și dragoste. Ești totul pentru mine și am fost atât de binecuvântată când Dumnezeu te-a trimis aici pentru mine!

----------

Te iubesc mai mult decât poate fi exprimat prin cuvinte. Eşti cea mai importantă persoană din viaţa mea și îmi doresc să petrec fiecare clipă alături de tine. Te voi iubi mereu și îţi voi fi alături în fiecare pas al vieții tale.

----------

Tu ai făcut ca singurătatea care imi umplea zilele să plece o dată pentru totdeauna. Mi-ai adus in schimb liniște interioară, un sentiment de bine și multă, multă iubire și fericire…

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!