Featured

Mesaje de felicitare pentru soție

Urări și mesaje de felicitare pentru soție

 

Draga mea, florile să înflorească astăzi pentru tine și să te bucuri de frumusețea lor tot anul. Pentru mine tu ești floarea mea și vreau să te am lângă mine pentru totdeauna. În acestă zi, iubire, să te bucuri de oamenii din jurul tău, să te distrezi și să nu uiți că orice s-ar întâmpla te iubesc. La mulți ani, puiule!

----------

Draga mea, iubita mea, te felicit cu ocazia zilei de naștere și vreau să îți doresc ca toate problemele să se rezolve ușor, ca prietenii să te susțină mereu, ca șeful să te laude întotdeauna, ca visele cele mai mari să se împlinească, iar fiecare minut să se transforme într-o amintire fericită.

----------

Pentru mine ești o adevărată comoară. Fiecare zi trăită împreună cu tine e o bucurie pe care o țin strâns la piept. Mă bucur enorm că suntem împreună și fie ca viața să aibă grijă de noi. La mulți ani, scumpa mea soție.

----------

Draga mea, ziua de astăzi este una cu adevărat specială. Mă bucur că putem petrece această zi împreună și că pot să îți spun sincer că te iubesc. Îți urez liniște, fericire și sănătate, să uiți de toate grijile tale și să te bucuri de ce ai în jurul tău. La mulți ani, soția mea dragă.

----------

Soția mea, să nu te schimbi niciodată și să nu uiți că sunt lângă tine oricând ai nevoie. Astăzi e o zi cu adevărat specială și nu doar pentru mine, ci pentru toți oamenii din viața ta. Ești o femeie foarte frumoasă, deșteaptă, muncitoare și unică. La mulți ani, draga mea soție. Te iubesc!

----------

Iubita mea, scumpa mea, la mulți ani! Strânge fericirea cu o lingură mare, ca și cum ai mânca dulceață. Fie ca ochii să-ți strălucească asemeni stelelor în noapte, iar soarta să-ți dea tot ce îți dorești.

----------

Ești cea mai scumpă soție și cea mai devotată mamă. Ne bucurăm nespus că ești în viețile noastre și că ne iubești. La mulți ani, scumpa mea!

----------

De ziua ta să strălucești asemeni soarelui. Mă bucur că pot să fiu alături de o femeie harnică, inteligentă, iubitoare și grijulie așa ca tine. La mulți ani din inimă, soția mea dragă!

----------

La mulți ani, soția mea fermecătoare! Fii rafinată, perfectă, frumoasă, nemaipomenită, irezistibilă, sinceră, visătoare și încântătoare!

----------

Dragostea mea, mă consider un bărbat norocos pentru că atunci când m-am căsătorit cu tine am știut că ești sufletul meu pereche și că nimic nu o să ne despartă. Mi-ai adus bucurii nenumărate și de ziua ta sper să fii cea mai fericită și să te simți cea mai iubită femeie. Te iubesc mult. La mulți ani!

Mesaje de felicitare pentru sotie iunie 2023

----------

Mă bucur tare mult că am ocazia să te cunosc și să fiu împreună cu tine. Când te-am văzut prima oară inima mea a început să danseze și nici până în ziua de astăzi nu s-a oprit din a dansa. Cu ocazia zilei tale de naștere îți doresc un drum luminat, fericire și surprize plăcute la tot pasul. La mulți ani, iubita mea soție!

----------

Când te-am întâlnit am devenit cel mai fericit bărbat de pe pământ, dar ce nu știam atunci e că peste ani și ani voi fi și mai fericit. Mă bucur mult că te cunosc, soția mea dragă. Îți doresc cea mai fericită și cea mai frumoasă familie. Minte și suflet luminat, multă bucurie și voie bună în fiecare zi. Sănătatea să radieze din tine. La mulți ani, scumpa mea soție!

----------

E o onoare să fiu soțul tău, dar de ziua ta aș vrea să fiu mai mult. Aș vrea să fiu cavalerul tău, prințesa mea, regele care domnește lână regină peste împărăția lor. Cu toate că nu suntem sânge albastru împărăția noastră e casa pe care o avem și dragostea pe care ne-o purtăm și nu aș da asta pentru nimic în lume. La mulți ani, soția mea dragă.

----------

Ziua ta să îți aducă numai zâmbete și fericire. Îți urez sănătate, zile frumoase, căldură în inimă cât se poate. Te îmbrățișez cu căldură, soția mea dragă. La mulți ani!

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!