Noiembrie 29, 2023

Mesaje de felicitare pentru soacre

Urări și mesaje de felicitare pentru soacre

 

Pentru cei care își iubesc mama soacră și care doresc să îi transmită aprecierea pentru felul în care și-a crescut copilul și să îi mulțumească pentru că au fost acceptați în noua familie, le propunem câteva mesaje de felicitare care pot fi trimise acesteia. Mesajele le puteți trimite ca atare sau le puteți folosi ca inpirație pentru crearea altora mult mai frumoase și pe gustul vostru. Iată mesajele de felicitaere pe care noi vi le propunem pentru a fi trimise soacrei dumneavoastră:

O felicit pe cea mai minunată soacră, cu ocazia zilei de naștere! Fie ca în viața ta fericirea să intre pe neașteptate, iar în familie să domnească dragostea și bunăstarea. Îți doresc să fii fericită, întotdeauna cu zâmbetul pe buze! La mulți ani!

----------

Dragă soacră! Fie ca sincerele mele felicitări și urări de bine să-ți aducă multă bucurie, noroc și fericire! La mulți ani!

----------

Scumpă soacră, a doua mea mamă! Îți mulțumesc din tot sufletul pentru grija, atenția, înțelegerea de care îmi dai dovadă! Cu ocazia zilei de naștere, vin cu cele mai frumoase și calde urări de bine și îți urez fericire, belșug, bunăstare și multe bucurii. Să-ți trăiești viața așa cum ți-o dorești și fie ca destinul să te binecuvânteze cu bunătate. La mulți ani!

----------

Întotdeauna ai fost ca mama mea și mai puțin ca o soacră. Nu-mi vine să cred cât de binecuvântată și norocoasă sunt să am mame iubitoare și grijulii. La mulți ani, mamă! Sper ca ziua ta minunată să fie plină de râsete și fericire.

----------

Cu o soacră atât de minunată, nu este de mirare că și soțul meu este un bărbat minunat. A moștenit toată inteligența, umorul și carisma de la mama lui. Vă respect foarte mult și sper să aveți o zi minunată. La mulți ani!

----------

Fie ca îngerul din ceruri, care-ți ocrotește sufletul, să-ți fie întotdeauna alături și să te călăuzească de-a lungul vieții pe cel mai frumos drum! Îți doresc să ai credință în puterea lui Dumnezeu în fiecare clipă din viața ta și curaj în fața oricărei provocări. Dumnezeu te iubește! îți doresc să-i simți dragostea întotdeauna! La mulți ani!

----------

Întotdeauna m-ai tratat ca pe o fiică și am învățat să te iubesc ca atare. Astăzi, ești ca o a doua mamă pentru mine și îți sunt recunoscătoare pentru asta și pentru că ești soacra mea.

----------

La mulți ani unei soacre fenomenale care nu a eșuat niciodată să mă trateze ca pe propriul copil. Întotdeauna m-ai făcut să mă simt parte din familie. O zi minunată!

----------

Draga mea soacră! Îți doresc ca inima să-ți fie plină de iubirea oamenilor din jur, care nu-și imaginează viața fără tine. Fie ca ochii să-ți sclipească atunci când admiri frumusețea lumii. Inima să-ți cânte în fiecare zi, pentru că atunci când te trezești începe o adevărată sărbătoare - iar asta înseamnă că ziua ta este în toate cele 365 de zile din an! La mulți ani!

Mesaje de felicitare pentru soacra 2023

----------

Îți mulțumesc foarte mult pentru că m-ai copleșit cu dragoste și respect și pentru că ai fost mereu acolo de fiecare dată când am avut nevoie de un sfat. Este foarte rar să găsești o soacră fantastică așa ca tine și mă simt norocos să te am. La mulți ani!

----------

Dragă soacră! Fie ca Preasfânta Fecioară să te ferească de păcate și necazuri cu acoperământul său! Fie ca sfinții din ziua ta să te ajute să păstrezi lumina din suflet în orice clipă din viață, chiar și cele mai triste momente! Să te ajute îngerii păzitori să ai cât mai puține momente triste! La mulți ani!

----------

E greu să îți găsești sufletul pereche, dar eu nu doar că l-am găsit, ci mi-am găsit și a doua mamă. M-ai ajutat de fiecare dată când m-am rătăcit. Îți sunt profund recunoscătoare pentru toate momentele în care m-ai îndrumat. La mulți ani!

----------

Sunt foarte fericită și binecuvântată că am câștigat nu doar o soacră, ci și o prietenă bună. Apreciez foarte mult sprijinul tău tăcut și îmi doresc din tot sufletul ca ziua ta de naștere să fie la fel de specială cum ești tu pentru mine.

----------

Vă mulțumesc pentru tot ce faceți pentru noi. Sunteți o femeie deosebită și nu-mi puteam dori o soacră mai bună. Vă iubim mult și abia așteptăm să vă vedem din nou. La mulți ani!

----------

Demult îți spun Mamă... Iar azi, de ziua ta, vreau să-ți spun că ești cea mai bună soacră din lume! Fie ca brazdele care îți apar pe față, să fie doar de bucurie și mult zâmbet, iar grijile pe care le trăiești să fie din cele mai plăcute. Ai grijă de tine și fă-ți mai des motive de sărbătoare. Noi întotdeauna vom împărtăși momentele frumoase alături de tine!

----------

Sper ca ziua ta să fie plină de bucurie, anul tău să fie plin de fericire, iar viața ta să fie plină de iubire. Pur și simplu nu găsesc cuvintele potrivite pentru a îți spune cât mă bucur să fac parte din această familie. Ești o femeie unică și îți doresc o zi de naștere foarte fericită!

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!