Noiembrie 29, 2023

Urări și mesaje de felicitare de Sfinții Petru și Pavel 2023

Urări și mesaje de felicitare de Sfinții Petru și Pavel 2023

 

Pe 29 iunie 2023, românii îi sărbătoresc pe Sfinții Apostoli Petru și Pavel printre fericitii care au motiv de bucurie aflandu-se cei care poartă unul dintre următoarele nume: Petre, Petru, Petruț, Petrică, Petrișor, Petruța, Pavel, Paul, Paula sau Petronela. Iată în continuare câteva exemple de mesaje de felicitare pe care le puteți trimite sau pe care le puteți folosi ca model pentru altele mai frumoase:

 

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur și eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții și multă sănătate. La mulți ani!

----------

Îți urez „La mulți ani” pentru că porți acest nume, și fie ca Sfinții Petru și Pavel să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și numai bucurii și liniște interioară. La mulți ani!

----------

Dragă Petrică / Petronela / Pavel / Paula, de ziua numelui tău iţi dorim un sincer La Mulţi Ani, să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

----------

Cu ocazia zilei Sfântului tău, Petru și Pavel, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

----------

Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urari pentru o zi minunata si un an plin de realizari. La multi ani de ziua numelui!

----------

Așa cum soarele luminează pentru toată omenirea așa și tu ne luminezi nouă viața. Fie-vă viața senină ca răsăritul de soare, iar sufletul mereu curat și tânăr ca roua de pe flori. O zi de neuitat care să țină o viață! La mulți ani !

----------

Sfinții Petru și Pavel să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine. La mulţi ani!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani!

----------

Sfântul căruia îi porţi numele să te ocrotească în fiecare zi. La mulţi ani cu împliniri şi momente frumoase în viitor!

----------

Iți doresc sa zâmbești. Pentru ca atunci totul va fi bine si vei găsi puterea sa răzbați peste orice greutăți. La mulți ani, de Sfinții Petru si Pavel!

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Petru/Pavel cat mai frumoasa!

----------

De ziua numelui tău îți dorim un sincer „LA MULȚI ANI” să ai parte de mulți bani, sănătate și voie bună. Petrecere frumoasă alaturi de cei dragi!

----------

Ești cea mai puternică și bună persoană pe care o cunosc. Meriți să ți se întâmple numai lucruri bune și să ai parte de sănătate și multe zâmbete. La mulți ani!

Mesaje de felicitare de Sfintii Petru si Pavel 2023

 

----------

La mulți ani, fericire, împacare sufletească, flori, iubire, sănătatea să te palească, prietenii să nu te uite și să ai bucurii multe!

----------

În zi de mare sărbatoare a Ortodoxiei, pentru că porţi numele unui sfânt îţi urez multă sănătate şi fericire!

----------

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

----------

Fie ca aceasta zi sa-ti deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu sa-ti dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zâmbet la fiecare lacrima, sănătate, împliniri si multa iubire! La mulți ani!

----------

Draga Pavel, de ziua numelui tău iți doresc sa ramai mereu așa cum ești acum, un prieten bun, de nădejde, haios si cu picioarele pe pământ. La mulți ani!

----------

La mulţi ani cu veselie / Sănătate pe vecie / Casa plină de bucate / Dragoste pe săturate / Bani la greu / Noroc cu carul / La mulţi ani şi sus paharul!!

----------

Dragă Petru, de ziua numelui tău îţi dorim un sincer “LA MULŢI ANI” să ai parte de mulţi bani, sănătate şi voie bună. Petrecere frumoasă alături de cei dragi!

----------

Ești cea mai puternică și bună persoană pe care o cunosc. Meriți să ți se întâmple numai lucruri bune și să ai parte de sănătate și multe zâmbete. La mulți ani!

----------

Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări şi tot ce vă doriţi lângă cei dragi

----------

Fie ca această zi să-şi deschidă poarta unui viitor plin de succese şi realizări. Sfântul Pavel al cărui nume îl porţi să te ocrotească şi să te călăuzească mereu. La Mulţi Ani!

----------

Căţeluş cu părul creţ, să ai Jeep-ul în coteţ, şi o vilă cu piscină, Cindy Crowford ca vecină, o lopată pentru bani, sănătate, la mulţi ani!

----------

La mulţi ani! Eşti o fiinţă atât de drăguţă, politicoasă, frumoasă, sinceră, spirituală şi unică pe această lume. Primeşte urările mele de bine şi aceste minciuni nevinovate.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!