Noiembrie 29, 2023

Mesaje de felicitare de Sfântul Ilie 2023

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Ilie 2023

 

Pe 20 iulie este Sfântul Ilie, zi in care cei care poartă unul dintre numele următoare: Ilie, Ilinca, Lică, Iliuță, Ilia, Lia, Elias, Eliana, Eliade, Ilieș, Iliuș, Iliev, Liana își sărbătoresc onomastica. Daca ai printre cunoscuti persoane care poarta unul dintre numele de mai sus si vrei sa le trimiti un mesaj de felicitare insa esti in pana de inspiratie poti folosi unul dintre mesajele propuse de noi.

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieții tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să îți aducă fericire și bucurie. Îți doresc multă sănătate, să ai sufletul curat și toate dorințele să se împlinească. La mulți ani!

----------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni. Vă doresc o zi de Sf. Ilie cât mai frumoasă!

----------

In această zi, când numele tău este celebrat, se sărbătorește cel mai mare făcător de minuni și aducător de ploi in vreme de secetă, Sf. Ilie. Iți doresc să învingi orice furtună și să rămâi în orice moment un cer senin!

----------

Iți doresc ca de ziua numelui tău să ți se împlinească toate dorințele, să fii fericit, iubit, să ai parte numai de raze de soare în viață și iți urez un sincer La Mulți Ani!

----------

Cu ocazia sărbătorii onomastice, îţi doresc multă sănătate şi fericire. Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La mulţi ani!

----------

La mulți ani plini de fericire și de împliniri. Să te pupe norocul și să ai parte numai de zâmbete și soare în calea ta!

----------

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire și prosperitate. La mulți ani!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. Multă sănătate şi un sincer la mulţi ani!

-----------

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ți doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacții, multă sănătate, și Dumnezeu să te călăuzească și să orânduiască totul cum este mai bine pentru tine! Fie ca anii ce se scurg să treacă, precum razele soarelui mângâie o floare ce stă să înflorească! “La mulți ani!”

Mesaje de felicitare de Sfantul Ilie 2023

-----------

Fie ca această zi să-ți deschidă poarta unui viitor plin de succese, Dumnezeu să-ți dea un curcubeu la fiecare furtună, un zâmbet la fiecare lacrimă, sănătate, împliniri și multă iubire! La mulți ani!

-----------

Să ai parte numai de zile senine şi însorite! La Mulţi Ani cu ocazia Sfântului Ilie şi să-ţi fie ziua plină de minuni!

-----------

Un zâmbet are puterea de a îndrepta totul și de a umple totul de lumină. Sper să ai parte de cât mai multe zâmbete în viață. La Mulți Ani!

-----------

Iți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori.

 

Sfântul proroc Ilie Tesviteanul, celebrat drept făcător de minuni şi aducător de ploi în perioadă de secetă, este sărbătorit de creștinii ortodocși în fiecare an pe 20 iulie. Începând din anul 1913 sărbătoarea proorocului Ilie Tesviteanul este şi ziua Aviaţiei Române, acest sfânt fiind considerat, ocrotitorul şi patronul aviatorilor.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!