Featured

Mesaje de felicitare de Sfinții Petru și Pavel 2024

Mesaje de felicitare de Sfinții Petru și Pavel 2024

 

Pe data de 29 iunie creștin-ortodocșii ii sărbătoresc pe Sfinții Petru și Pavel.

Dacă printre cei apropiați vouă aveți persoane care poartă următoarele nume: Petre, Petru, Petrişor, Petruţ, Petruş, Petrică, Pătru, Petruţa, Petronela, Pavel, Pavelică, Paveluţă, Păvălaş, Paul, Paulică, Paulin, Petrache, Paula, Petruţa, Paulina, Paula, nu uitați să le trimiteți mesaje de felicitare.

In continuare vă propunem câteva mesaje de felicitare pe care să le trimiteți celor care își sărbătoresc ziua onomastică de Sf Petru și Pavel:

La mulți ani, Pavel! Fie ca această zi specială să-ți aducă bucurie, sănătate și împliniri! Să ai parte de tot ce este mai frumos în viață!

----------

De ziua numelui tău, îți doresc ca Sfântul Pavel să te ocrotească și să-ți aducă pace, fericire și dragoste! La mulți ani!

----------

Pavele, la mulți ani de ziua numelui! Fie ca viața ta să fie plină de momente frumoase și de oameni dragi alături de tine!

----------

Draga iubită Petronela! Felicitări din toată inima cu ocazia zilei sfântului tău ocrotitor – Apostolul Petru! Prinde pasărea norocului de coadă, fii plină de sănătate și gânduri vesele, iar casa să-ți fie plină de dragoste și confort!

----------

De ziua numelui tău îți doresc să îți îndeplinești toate visele și să te bucuri de toate reușitele tale. Să ai parte de multe zile frumoase alături de cei dragi!

----------

Pavel, La Mulți Ani pentru tine! Zâmbete, momente vesele, mai puține dezamăgiri! Bucură-te de viață și să fie totul în regulă cu tine.

----------

Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranță să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!

----------

Cu ocazia sărbătorii Sfântului Pavel, îți doresc o zi plină de zâmbete și bucurii! La mulți ani!

----------

Te felicit, dragul meu prieten, cu ziua numelui tău! Îmi doresc ca harul să intre în stăpânirea sufletului tău, să nu fii ispitit, rănit și bolnav. Familia și prietenii să fie în jurul tău și nimic să nu te oprească în drumul spre victorie!

----------

La mulți ani, Pavel! Să ai parte de o zi minunată, plină de dragoste și fericire! Fie ca toate dorințele să ți se împlinească!

----------

De Sfântul Pavel, îți trimit cele mai calde gânduri și urări de bine! Să ai parte de o zi minunată și de un an plin de realizări!

----------

Pavele, la mulți ani și multă sănătate! Să te bucuri de această zi specială și să ai parte de multe momente fericite alături de cei dragi!

----------

Cu ocazia zilei tale onomastice, îți doresc multă fericire, sănătate și succes în tot ceea ce faci! La mulți ani, Pavel!

Mesaje de felicitare de sfantul Petru si Pavel

Îți doresc un drum ușor și un călător bun în viață. Să ai parte de multă dragoste, sănătate și fericire în toate zilele vieții tale.

----------

La mulți ani de Sfântul Pavel! Fie ca această zi să fie începutul unui an plin de bucurii și împliniri!

----------

La mulți ani, Petre! Fie ca ziua ta să fie la fel de specială precum ești tu. Să ai parte de bucurii și împliniri!

----------

La mulți ani, Petronel! Fie ca toate visele tale să devină realitate și să ai parte de bucurie și succes!

----------

Paul, să ai o zi minunată și un „La mulți ani” plin de bucurii! Fie ca toate dorințele tale să se împlinească.

----------

Pavel, îți doresc ca ziua numelui tău să fie plină de lumină și căldură, iar Sfântul Pavel să te călăuzească în fiecare zi! La mulți ani!

----------

La Mulți Ani, Paula! Cele mai minunate urări pentru cea mai drăguță fetiță/doamnă/domnișoară din lume! Fii întotdeauna sănătoasă și glorioasă, iar restul va urma!

----------

Pentru o persoană minunată și specială ca tine, îți doresc multe momente de fericire, împliniri și noroc pe tot parcursul vieții tale.

----------

Fiecare mesaj il puteti adapta sau personaliza în funcție de relația pe care o aveți cu persoana sărbătorită.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!