Decembrie 04, 2023

Mesaje de felicitare pentru bunica

Urări și mesaje de felicitare pentru bunica

 

Iubita mea bunică, te felicit cu ocazia zilei tale de naștere! Din toată inima îți mulțumesc pentru mângâiere, grijă și gingășie. Pentru atenția și bunătatea ta. Îți doresc energie, sănătate și puteri! Înainte te așteaptă mulți ani, pe care nepoții tăi se vor strădui să-i facă fericiți!

----------

Bunicuțo, la mulți ani! Îți mulțumesc pentru grija, alinarea și susținerea ta la toate nevoile mele. Îți doresc să fii sănătoasă iar ochii tăi blânzi să nu cunoască lacrimi de tristețe niciodată. Îți promit că noi te vom alina mereu cu multă iubire și multe îmbrățișări cât mai des posibil!

----------

Scumpa mea bunică, în acestă zi specială vreau să-ți urez multă sănătate, bună dispoziție, iar frumusețea sufletului tău să fie veșnică. Fie ca razele soarelui să-ți ofere putere și energie, inspirație, zâmbet și speranță.

----------

Dragă bunică, la mulți ani! Toată viața tu m-ai înconjurat de iubire, grijă și gingășie. Fie ca în casa ta să fie la fel de confortabil, ca și în inima ta, și la fel de cald, ca mâinile tale. Îți mulțumesc mult pentru poveștile din copilărie, zâmbetul și mângâierile!

----------

La mulți ani bunico! Îți doresc să fii sănătoasă și să ai în continuare o inima la fel de mare în care nu mai încape atâta dragoste pentru noi toți. Fii fericită și împăcată. Te iubesc bunicuța mea!

----------

Ridicăm astăzi paharele de șampanie în cinstea ta, bunică iubită! Fie ca lacrimile să apară în ochii tăi doar din cauza evenimentelor fericite, oboseala să nu te supere niciodată, iar problemele să treacă repede asemeni unei ploi de mai.

----------

Asemeni fluturilor care zboară pe cer fără să se gândească la rău, așa îți doresc și ție, cu ocazia zilei de naștere, gânduri luminoase și momente de suflet cu persoanele dragi și prietenii. Și fie ca în această zi Dumnezeu să-ți dăruiască ceea ce va considera el că trebuie, și tu să trăiești mereu cu un sentiment de iubire infinită în inimă. La mulți ani, dragă bunică!

Urari si mesaje de felicitare pentru bunica 2023

----------

Dragă și iubită bunică, te felicit sincer cu ocazia zilei de naștere! Tu mi-ai dăruit mereu caldura ta, mângâierea, gingășia și grija. Eu îți doresc să fii mereu sănătoasă, să te bucuri de viață, să-ți păstrezi vigoarea încă pe mulți ani și să aștepți apariția strănepoților. La mulți ani!

----------

Astăzi își sărbătorește aniversarea, cel mai drag om pentru mine. Bunica mea, tu ești de neînlocuit, tu ești o rază strălucitoare în întunericul acestei lumi, cât de rău nu ar fi, vei găsi mereu cuvintele potrivite. Tu pentru mine ești un exemplu demn de urmat. Fie ca soarele să-ți lumineze viața, dorințele tale să devină realitate și fericirea să nu plece din viața ta niciodată. La mulți ani!

----------

Te felicit, bunico, cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să rămâi o femeie la fel de minunată cu inimă blândă și cu un caracter puternic. Îți doresc să ne alinți în continuare cu plăcintele tale super delicioase și să ai grădina plină cu de toate, așa cum îți dorești. Fie ca sufletul tău să fie plin de pace, fericire și liniște!

----------

Scumpa noastră, minunata noastră, bunica noastră de aur, te felicităm cu ocazia zilei de naștere. Să fii o mamă și o bunică bună nu este ușor, dar tu le reușești pe ambele. Îți dorim puteri și sănătate de fier, dragoste, norocul să nu te părăsească, iar cei dragi să-și amintească mereu de tine.

----------

Bunica mea scumpă! Te felicit din inimă și îți doresc fericire și sănătate. Grija ta, gingășia și confortul pe care-l creezi, sunt foarte importante pentru mine. Îți mulțumesc pentru tot. Te iubesc mult. La mulți ani!

----------

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, bunica mea iubită! Fiecare an să fie plăcut pentru tine, și fii sănătoasă, iar cei dragi să te bucure mereu. La mulți ani și fie ca anii ce trec să fie tot mai buni și mai buni.

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!