Mesaje de Halloween 2023

Mesaje de Halloween 2023

SMS-uri, felicitări, statusuri, mesaje înfricoșătoare de HALLOWEEN

 

Sărbătoarea Halloween este sărbătorită și in țara noastră pe data de 31 octombrie. Numele provine din limba engleză, de la expresia All Hallows’ Even, care ar însemna numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Cu ocazia acestei sărbători copiii se maschează în vrăjitori, mumii sau alte personaje și colindă pe la case. Pentru a intra in spiritul sărbătorii de Halloween puteți trimite celor dragi mesaje înfricoșătoare, pentru ai speria, sau puteți să le folosiți ca statusuri pentru rețelele de socializare.

Când vrajitoarele încep să zboare și pisicile încep să apară, atunci luna râde, natura șoptește și Halloweenul se ivește!

----------

Cu un aer rece de toamna, care șuiera printre copaci si împrăștie frunzele de la picioarele tale, aceasta noapte de tremur si frica este cea mai frumoasa dintre toate!

----------

De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se încing dansuri ale monștrilor. Cu toate astea iti doresc Happy Halloween!

----------

Dragul meu, în seara de Halloween nu uita: să lași întotdeauna pe altcineva sa deschidă ușa, sa nu guști niciodată primul din mâncare si sub nici o forma sa nu deschizi dulapul.

----------

De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar în parc se încing dansuri ale monștrilor. Cu toate astea îți doresc Happy Halloween!

----------

De Halloween, vrăjitoarele devin realitate, fantomele ies din vise, iar in parc se încing dansuri ale morților. Cu toate astea iți doresc Happy Halloween!

----------

E Halloween, mă trec fiori când simt in preajma vrăjitori. Închide ochii, dormi ușor, sa nu te prindă-n vraja lor. Happy Halloween!

----------

Cu un aer rece de toamnă, care șuieră printre copaci și împrăștie frunzele de la picioarele tale, această noapte de tremur și frică este cea mai frumoasă dintre toate!

----------

In aceasta noapte de Halloween te invit in oraș … pentru a bea sânge si a manca niște cârnita cruda. Vino fără teamă în cimitirul numărul 13. Happy Halloween!

----------

 

Mesaje de Halloween 2023

----------

Neagra noapte, plina de teroare, tu aduci in cale bestii înfricoșătoare. De prin cimitire morții iar învie iar pe cer stupoare … e plin de vrăjitoare.

----------

Noaptea cea înfricoșătoare este aici! Este Halloween! Vrăjitoare, monștri, fantome, schelete, vampiri au pus stăpânire pe lume! Fugi cat de repede poți!

----------

Mă bântui in fiecare noapte, la fel ca o fantomă, deci mă gândesc să te cer în noaptea de Halloween, căci ești tare drăguța și vreau sa-mi petrec viața cu tine! Să avem un Halloween Fericit!

----------

Când vrajitoarele încep să zboare și pisicile încep să apară, atunci luna rade, natura șoptește și Halloweenul se ivește!