Ziua Invățătorului 2024 - mesaje de felicitare

Mesaje de felicitare cu Ziua Invățătorului 2024

 

Ziua Învățătorului este sărbătorită în România pe data de 5 iunie. Această zi coincide cu data de naștere a lui Gheorghe Lazăr, cel care a pus bazele învățământului românesc modern, înființând prima școală cu predare în limba română, în 1818, la București, cunoscută ca Școala de la Sfântul Sava.

Pentru cei care doresc să trimită mesaje de felicitare învățătorilor lor, le propunem cateva, pe care le puteti trimite sau pe care le puteti folosi pentru a compune altele, mai frumoase.

În spatele fiecărui om bogat sau sărac, celebru sau nu, se află un dascăl. Iar primul dascăl care ne sculptează caracterul şi sufletul este neîndoielnic, învăţătorul. La mulţi ani, doamnă învățătoare!

----------

Răsfoind în cartea vieţii
Anii cei de şcoală plini
Prea frumos au zis poeţii
Învățătorii sunt divini.

La mulţi ani, dragi învățători!

----------

Vă doresc multă sănătate, ani lungi de viață și realizări frumoase, bunăstare familiei, putere de a continua lucrul pe care îl faceți cu atâta har și dăruire. La mulți ani de ziua învățătorului!

----------

Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere şi frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate dumnevoastră care sunteţi atât de drag pentru fiecare dintre noi.

----------

Domnule învățător,Îmi amintesc cu drag de prima zi la școală. Datorită dumneavoastră am ajuns un elev dornic să cunoască lumea!

----------

Doamna învățătoare, vă doresc multă sănătate, fericire alături de cei dragi, succese din plin alături de frumosul și tradiționalul la mulți ani!

----------

Doamna învățătoare, trandafirii pe care i-ați adunat în cununa vieții dumneavoastră să se împletească astăzi într-un buchet de împliniri. Fie ca florile iubirii să vă împodobească viața și să vi se îndeplinească toate dorințele. La mulți ani, doamna învățătoare!

----------

Doamna învățătoare, doresc ca viața dumneavostră să fie un cer senin și fără nori, să aveți în cale numai flori, succes și bucurie! La mulți ani, doamna învățătoare!

Mesaje de felicitare pentru invatatori si invatatoare

La mulți ani și mulți înainte, pentru a-i învăța și pe alții tot ce pe mine m-ați învățat în acești ani. Vă transmit doar gânduri de bine și că doresc să aveți parte de o zi minunată.

----------

Doamna învățătoare, vă urez un ocean de sănătate, un munte de noroc, un camion cu bani și un sincer: La mulți ani!.

----------

La mulți ani, doamna învățătoare. Să aveți parte de tot ce este mai frumos în lumea aceasta, să fiți sănătoasă, împlinită și fericită alături de familia dumneavoastră. La mulți ani!.

----------

Cea mai mare bucurie pentru un învățător este să vadă cum elevii săi cresc și înfloresc. Vă felicit cu ocazia Zilei Învățătorului și vă mulțumesc că ne ghidați pas cu pas spre reușită. Să aveți o zi minunată!

----------

În această zi specială, vă adresăm cele mai călduroase felicitări, dragă învățător! Munca dumneavoastră este valoroasă și apreciată, iar impactul pe care îl aveți în viețile noastre este imens. Să aveți parte de succese și satisfacții pe măsură!

----------

La mulți ani, drag învățător! Vă mulțumim că ne îndrumați și ne inspirați să devenim cei mai buni. Profesia dumneavoastră este una nobilă și suntem recunoscători că sunteți ghidul nostru în călătoria spre cunoaștere.

----------

Doamna învățătoare, doresc ca toate visele dumneavoastră să devină realitate și dorințele să se transforme în realizări! La mulți mulți ani!

----------

Dragă învățător, sunteți un far luminos în viețile noastre, îndrumându-ne cu înțelepciune și căldură. Vă felicit cu ocazia acestei zile și vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți pentru noi. La mulți ani și mult succes în continuare!

----------

La mulți ani, drag învățător! Vă mulțumim pentru că ne deschideți mințile și ne îndrumați spre noi orizonturi. Sunteți o sursă de inspirație și ne bucurăm că sunteți parte din viața noastră. Să aveți o zi minunată!

----------

Vreau să urez un sincer la mulți ani celei care m-a învățat să număr, să colorez și să fiu corect. La mulți ani, doamna învățătoare! Vă apreciez mult și vă îmbrățișez tare!.

 

----------

Astăzi sărbătorim pe cineva special - pe dumneavoastră, dragă învățător! Felicitări pentru pasiunea și devotamentul pe care le investiți în educația noastră. Mulțumim pentru că ne inspirați să visăm și să realizăm lucruri mari. La mulți ani!

----------

Sunteţi cei cu care, fiecare dintre noi, a început lecţia vieţii. Dacă suntem buni, e meritul dumneavoastră. La mulţi ani de ziua învățătorului!

----------

Doamna mea învățătoare, la mulți ani și mulțumesc din suflet pentru tot ceea ce m-ați învățat în acești ani.