Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Ștefan 2023

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Ștefan 2023

 

Pe 27 decembrie, românii sărbătoresc pe Sfântul Ștefan. Dacă printre cei apropiați vouă aveți persoane care au unul dintre următoarele nume: Fănel, Ștefania, Fănica, Ștefana, Fana, Fănuța, Ștefănuț, Fane, Ștefănel, Ștefanida, Fanache, Ștefănică atunci nu uitați să le trimiteți urări sau mesaje de felicitare. Iar dacă sunteți în pană de inspirație, noi suntem alături de voi și vă propunem câteva mesaje de felicitare pe care să le trimiteți sau să le folosiți pentru a crea altele mai frumoase.

De Sfântul Ştefan, fie ca și cei dragi să te înconjoare cu căldura sufletelor lor într-o seară magică, iar fericirea să te ia în braţele ei în acest moment special!

----------

Sfântul Ştefan să îţi călăuzească paşii şi să ai parte de o zi la fel de frumoasă ca tine. La mulţi ani!

----------

Azi fiind o mare sărbătoare, Sfântul Ştefan şi ziua numelui tău, primeşte din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc şi împlinirea tuturor dorinţelor!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfântul Ştefan!

----------

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

----------

De ziua ce-ți surâde-n prag / Și-i porți frumosul nume / Eu îți doresc tot ce-i mai drag / Și mai frumos pe lume! La mulți ani, Ștefane!

----------

Ștefania, sper ca bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate, iar calea vieţii să fie presărată cu flori și dragoste. La mulți ani!

Mesaje de felicitare de Sfantul Stefan 2023

----------

Ştefan(ia), te felicit cu ocazia zilei numelui tău şi îţi urez un cer senin, un soare strălucitor, fericire deplină şi tot ceea ce este mai pur şi mai luminos. Fie ca această sărbătoare să-ţi aducă în dar realizarea tuturor visurilor!

----------

Cu simple cuvinte / Îți urez fierbinte / Mulți ani înainte! / Ani cu cer senin și noroc deplin / Ani cu porți deschise / Pentru nenumăratele tale vise! / LA MULȚI ANI!

----------

Sper că ziua ta să fie plină cu lucruri minunate – raze de soare și râsete, dar și multe surprize plăcute. Sper că bucuriile să nu se termine, visurile să devină realitate iar calea vieții să fie presărată cu flori. La mulți ani, Ștefan!

----------

La mulţi ani de Sfântul Ștefan! Să-ți fie viața presărată cu momente minunate și zile senine!

----------

În această zi de sărbătoare, să-ți strălucească viața ca un diamant prețios. La mulţi ani, Ştefania!

----------

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani! La Mulți Ani!

----------

Cu ocazia zilei tale de nume, îţi doresc să ai parte de toate bucuriile vieţii, de fericire şi de împliniri!

----------

Îți urez din tot sufletul noroc, să îți găsești pacea și fericirea, să nu verși nicio lacrimă și să trăiești fiecare clipă astfel încât să nu regreți nicio secundă trecută! Cele mai bune urări de la mine

----------

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viața ta! La mulți ani!