Urări și mesaje de felicitare pentru soră

Urări și mesaje de felicitare pentru soră

 

Dacă aveți o soră nu uitați ca pe langă cadoul pe care i-l cumparați să ii trimiteți și o urare. Iată in continuare câteva propuneri de urări și mesaje de felicitare pentru ea din care să vă alegeți care vă place.

Draga mea soră, te felicit de ziua ta și iți doresc ca ochii să-ți strălucească, sufletul să-ți fie liniștit, iar mâinile sa fie încălzite de jumătatea ta. Îți doresc tot binele din lume, în așa fel încât să nu mai ai nevoie de nimic!

----------

Vreau să-ți urez, sora mea, să trăiești viața fără durere, să fii sănătoasă și veselă, să iubești și să fii iubită. Să ai parte doar de evenimente frumoase, zâmbetele lumii să fie doar în cinstea ta și iubirea să găsească întotdeauna un răspuns în inima ta!

----------

Sora mea grațioasă și uimitoare! Îți doresc ca viața ta să fie înflăcărată de iubire, strălucitoare de fericire și armonioasă față de natura ta bună. O zi de naștere fericită!

----------

La mulți ani, dragă surioară! Vreau să-ți doresc ca fiecare zi nouă să-ți umple sufletul cu fericire, bucurie, bunătate și inspirație. Să rămâi la fel de frumoasă, amuzantă și veselă.

----------

Draga mea soră, bucură-te de grindină și de ploaie, de zăpadă, vânt și furtuni, de prima rază a dimineții și de prima stea a nopții. Trăiește în armonie, cu inima și sufletul fericit!

----------

Dragă soră, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de voie bună și sănătate și cele mai frumoase flori ale lumii in cel mai frumos buchet. La multi ani, sora mea mult iubită!

----------

Chiar dacă trec anii, tu să rămâi mereu tânără, soră dragă. Ești un om generos și bun, nu vreau niciodată să știi durerea. Viața să fie constituită doar din linii albe și să nu ai parte de lacrimi amare în ea.

Urari si mesaje de felicitare pentru sora

----------

Sora mea dragă și iubită! La mulți ani îți urez, să ai parte de tot ce e mai bun încă 100 de ani! Îți doresc să iubești și să fii iubită. Fiecare zi să-ți aducă doar bucurii și surprize plăcute!

----------

Sora mea iubită, meriți orice cadou din lume! Meriți iubirea și grija rudelor. Fie ca soarta să-ți scrie de astăzi un capitol și mai fericit și toate visele să devină realitate!

----------

Dragă surioară, o zi de naștere cât mai frumoasă! Îți urez sănătate, frumusețe interioară și exterioară de lungă durată, succes total și bani mulți. Îți msi doresc să iai întotdeauna doar decizii corecte, iar deasupra casei tale cerul să fie mereu senin, fără norii gri. Fii fericită, scumpa mea!

----------

O soră e un dar al inimii, o prietenă dragă, precum ți un fir aurit de speranță și dragoste ce coase drumul vieții noastre. La mulți ani, surioară!

----------

Soră, azi e Ziua ta de Naștere! Te iubesc și îți doresc toate cele bune! Sănătate, fericire, noroc, bucurie, succes, bogăție. Viața să-ți fie frumoasă ca-n povești!

----------

Draga mea soră, vreau să te felicit cu Ziua de Naștere și să-ți doresc bunăstare la serviciu, fericire și bucurie în casa ta, dragoste și înțelegere în inima ta. Nici un nor să nu îndrăznească să-ți tulbure liniștea, ploile să fie doar cu bani și căldură. Felicitări!

----------

Dragă soră, să ai parte de toată căldura omenirii, un ocean de voie bună și sănătate și cele mai frumoase flori ale lumii in cel mai frumos buchet. La multi ani, sora mea mult iubită!

----------

Dragă surioară! Lasă oaspeții cei mai așteptați să vină la petrecerea de ziua ta, să-ți dea daruri frumoase, să te alinte cu vorbe de dragoste. Eu, la rândul meu, îți doresc să nu existe bariere în viața ta, ci doar oportunități fericite! Inima să-ți cânte de bucurie!

----------

Dragă soră, la mulți ani! Lasă viața să-ți meargă încet ca un melc, dar frumos ca un cântec! Să plouă, dar numai cu bani și diamante! Lăsă zâmbetul să-ți strălucească ca soarele, iar lumina să fie mereu aprinsă în ochii tăi. Iubitul să te respecte și să te sărute constant și dulce!

----------

Soră, îți doresc un cântar magic care arată greutatea ideală, o oglindă miraculoasă care reflectă doar frumusețe și o baghetă magică care îndeplinește toate visele. Să nu ți se rupă unghiile niciodată, iubiții să nu fie geloși, sănătatea să fie în prim-plan, iar dragostea vieții tale să fie una fermecătoare. La mulți ani, draga mea!

 

Mesaje de felicitare pentru surioară

----------

Scumpă surioară, multă voie bună și sănătate de ziua ta! Să strălucești precum o stea in fiecare zi. Lasă nefericirile și bucură-te de tot ce ai lângă tine. Rămâi la fel de veselă și optimistă, cu un zâmbet radiant și cuceritor. Te iubesc foarte mult, sora mea! La mulți ani!

----------

Iti doresc bunăstare, prieteni devotați, casă luminoasă, aventuri de neuitat și dragoste mare. Să ai parte de zile fericite toată viața! La mulți ani, surioara mea iubită!

----------

Să cresc alături de tine a fost cel mai frumos dar pe care îl puteam primi! Astăzi, de ziua ta, vreau să știi cât de recunoscătoare sunt că te am în viața mea și în toate amintirile. La mulți, mulți ani, sora mea dragă!

----------

Iubita mea surioară! Sufletul meu, copilăria și tinerețea mea! La mulți ani pentru tine! Doresc să fii cea mai fericită și iubită din întreaga lume! Să te ocolească zilele gri, să ai o dragoste loială, să înflorească primăvara în sufletul tău și să cânte păsările!

----------

La mulți ani, minunata mea surioară! În această zi specială și în toate celelalte zile, îți doresc toată dragostea și fericirea din lume și tot ce poate fi mai frumos pe lume!

----------

Draga mea surioară, sper ca ziua asta specială să fie la fel de frumoasă ca tine! Ai fost prima mea prietenă și, pe măsură ce au trecut anii, relația noastră a devenit și mai apropiată și mai puternică! Îți sunt recunoscătoare pentru asta și îmi doresc să fii la fel de iubitoare și veselă întotdeauna!

----------

La multi ani, surioara mea dragă! Fie ca Domnul să te binecuvânteze cu toată bucuria și fericirea din lume! Să te așezi la casa ta și să îți întemeiezi o familie frumoasă și iubitoare, așa ca tine!

----------

Surioara mea, râde fericită și tare! Primește zilnic buchete de flori, ciocolate și dulciuri. Lasă lumina să strălucească în ochii tăi și să ai o inimă fericită. 

----------

Să înflorească zâmbetul pe buzele tale, sufletul să cânte de fericire și soarta să fie prietena ta: crede-mă, ea va face totul ce-i vei șopti la ureche! La mulți ani, surioară!

----------

Dragostea mea pentru tine este infinită ca cerul, mai luminoasă decât soarele și stelele, mai prețioasă decât pâinea, devine mai puternică odată cu vârsta și arde mai mult în inima mea! Felicitări cu această zi minunată, surioară!