Mesaje de felicitare de Sfântul Nicolae 2023

Urări și mesaje de felicitare de Sfântul Nicolae 2023

 

În fiecare an, pe data de 6 decembrie creștin ortodocșii il sărbătoresc pe Sfântul Nicolae, in această zi fiind peste 750000 de români care își serbează onomastica.

Dacă printre cei dragi ai rude, prieteni, colegi și cunoscuți al căror nume este unul dintre următoarele: Nicolae, Niculai sau Neculai, Nicuşor, Niculae, Nicu, Nicolaie, Niculaie, Nicola, Nicoleta, Niculina, Nicolina, Niculiţa, Neculiţa, Nicole sau Nikole, Nicola sau Nikola, Neculina sau Necolina, atunci, nu uita să le trimiți urări de felicitare căci astăzi ei iși sărbătoresc onomastica.
Mai jos regăsiți câteva mesaje de felicitare pe care le puteți trimite ca atare sau pe care le puteți folosi ca inspirație pentru a compune altele mai frumoase.

 

Îți doresc ca de Sfântul Nicolae să ți se împlinească o parte din vise, celelalte să ți le împlinească Moș Crăciun!

----------

Cu ocazia zilei tale de nume, să ai parte de tot ce îţi doreşti! Să fii mereu înconjurat de bucurie şi să râzi cu inima deschisă! La mulţi ani, Nicule!

----------

Pe-o petală de lalea,/La Mulți Ani din partea mea,/Iar pe una de bujor,/Te iubesc și te ador!/La mulți ani, Nicolae/Nicoleta!

----------

De Sfântul Niculae, să-ţi fie inima plină de bucurie și iubire! Sănătatea, fericirea şi reuşitele să-ţi însoţească mereu calea! La mulţi ani!

----------

Sufletul tău să vibreze în armonie și pace, iubirea să te primească în brațele-i pline de căldură și duioșie, iar norocul să te urmeze oriunde. La mulți ani, de Sf. Nicolae!

----------

Fiecare pas pe care-l faci în viaţa ta, să-ţi fie călăuzit de Sf. Nicolae. La multi ani binecuvântaţi!

----------

Îți doresc o oră de liniște, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate și un mileniu de bani. La Mulți Ani!

----------

Sper ca sărbătoarea Sfântului Nicolae sa fie semnalul unui nou început, sa ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire si mai ales… multa dragoste!

----------

Cu ocazia zilei numelui tău, îţi doresc să ai parte de toate lucrurile frumoase din lume! Sfântul Niculae să-ţi aducă numai zâmbete şi clipe de fericire. La mulţi ani!

----------

Din adâncul sufletului iți doresc ca anii ce se scurg sa treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umeda si bătuta de vânt, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu însoțita de cei care merita sa te iubească. LA MULȚI ANI

----------

Sfântul Niculae să-ţi lumineze calea şi să-ţi aducă izbândă în toate! Să-ţi fie viaţa presărată cu clipe de fericire şi împliniri! La mulţi ani!

Urari si mesaje de felicitare de Sfantul Nicolae 2023

----------

Printre fulgi de nea imaginari m-am strecurat aseară la tine în căsuţă, să-ţi laş un cadou simbolic acolo în ghetuţă, dar te-am văzut dormind, asa ca ţi-am lăsat un pupic dulce pe obraz. La mulţi ani!

----------

De Moş Nicolae este momentul în care ceea ce ne dorim devine realitate! Dacă eşti sănătos, fericit, înconjurat de cei dragi, atunci Moş Niculae a venit deja.

----------

Bucuria lumii toată, zi de zi-n ușă să-ți bată, bunul Moș Nicolae să-ți dea, tot ce îți dorești și ai vrea!

----------

Ne gândim cu toții la tine și pentru că astăzi este o zi specială îți urăm un sincer La Mulți Ani!

----------

Cu ocazia Sfântului Nicolae vă doresc să aveți parte de un Moș Nicolae generos și momente pline de bucurie cu cei dragi!

----------

Cu ocazia Sfântului Nicolae îți doresc multă sănătate, fericire și nu în ultimul rând multă bucurie în viață! Să fii iubit și să ai parte numai de lucruri frumoase!