Mesaje de felicitare de Sfinții Mihail și Gavril 2023

Mesaje de felicitare de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril 2023

Astăzi, 8 noiembrie, dacă printre cei apropiați aveți persoane a căror nume este unul dintre cele care urmează: Mihai, Mihaela, Michaela, Mihail, Mihăiță, Mișu, Mihnea, Miță, Michi, Mihalache, Mihalcea, Mihalache Gabriel, Gabriela, Găbiță, Gabi, Gavril, Gavriil nu uitați să le spuneți la mulți ani. In continuare vă propunem câteva mesaje de felicitare pe care le puteți trimite celor apropiați sau pe care le puteți folosi pentru a compune altele mai frumoase.

 

Astăzi este o zi specială pentru tine, iar tu eşti special pentru noi în fiecare zi. Îţi doresc din adâncul sufletului să ai parte numai de împliniri, satisfacţii şi multă sănătate. La mulţi ani Mihai!

----------

Azi fiind o mare sărbătoare, Sfinții Mihail și Gavriil și ziua numelui tău, primește din partea mea multe urări de bine, fericire, mult noroc și împlinirea tuturor dorințelor.

----------

Cu ocazia zilei Sfântului tău, îţi doresc o oră de linişte, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire şi iubire. La mulţi ani!

----------

Să-ţi dea Domnul sănătate, judecată înţeleaptă, viaţă lungă pământească, ce doreşți să se-mplinească. La Mulţi Ani, Mihai!

----------

Îngerul Mihail să îţi călăuzească paşii, să îţi aducă bucurie în suflet şi să fie întotdeauna cu tine! La mulţi ani!

----------

La mulți ani cu veselie
Sănătate pe vecie
Casa plină de bucate
Dragoste pe săturate
Bani la greu
Noroc cu carul
La mulți ani și sus paharul!

----------

Hai noroc şi voie bună, să petrecem împreună, c-astăzi este o zi mare, şi-i motiv de sărbătoare. La mulţi ani!

----------

La mulţi ani! Îngerii să-ţi călăuzească paşii şi Sfânta Fecioară să-ţi lumineze drumul în viaţă!

----------

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări şi să îţi umple sufletul de voie bună. La mulţi ani!

----------

De Sf. Mihail şi Gavril, fie ca cei dragi să te înconjoare în căldura sufletelor lor într-o zi magică, iar fericirea să te ia in braţele ei în acest moment special!

----------

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi tot binele din lume. Să ai parte numai de zile senine şi însorite!

----------

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele. La mulţi ani!

----------

Găbiţă, Găbiţă, să ieşi la portiţă, c-am venit pe la tine, să-ţi urez „La mulţi ani” şi o căruţă de bani!

----------

De ziua ce-ţi surâde-n prag/ De-i porţi frumosul nume/ Eu îţi doresc tot ce-i mai drag/ Şi mai frumos pe lume! La mulți ani Mihai!

----------

Fie ca din această zi sfântă, în drumul lin al vieţii tale să răsară mereu câte-o rază de soare care să-ţi aducă fericire şi bucurie. La mulţi ani de Sfinţii Mihail şi Gavril!

----------

Tot ce îți doresc este să ai parte de multă iubire. La mulți ani!Viața te va purta pe multe meleaguri, dar noi sperăm să ai mereu parte de bucurie și fericire. La mulți ani!

Mesaje de felicitare de Sfintii Mihail si Gavril 2023

----------

Fiecare rază de soare care ajunge la tine să-ţi aducă succes, fericire şi prosperitate! La mulţi ani!

----------

La mulți ani, de Sfinții Mihail și Gavril! Să ai parte de multă sănătate, bucurii, împliniri și să te bucuri de această zi frumoasă mereu!

----------

Un ocean de sanatate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer: La multi ani Gabriela!