Mesaje de felicitare pentru cumătră

Mesaje de felicitare pentru cumătră

 

Minunata mea cumătră, la mulți ani! Vreau să-ți doresc să ai parte de bunăstare, să-ți poți satisface toate dorințele. Fie ca succesul pe plan personal să fie acompaniat de un sentiment frumos de fericire și împlinire.

-----------

La mulți ani, cumătră dragă! Îți doresc să te bucuri mereu de cer senin, aer proaspăt, cafea aromată și cel drag să-ți fie mereu aproape!

-----------

Te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc să fii înconjurat de oameni buni, care să îți dăruiască susținere și zâmbete. Îți doresc să cucerești toate vârfurile pe care ți le-ai propus, să atingi toate țelurile stabilite vreodată. Fie ca totul să fie ok, iar viața să îți ofere surprize plăcute. La mulți ani, drag nepot!

-----------

Draga mea, păstrează-ți doza de rafinament, rămâi așa frumoasă cum ești. Îți doresc să ai portmoneul întotdeauna plin cu bani, dispoziție bună și mult noroc în viață. Să te bucuri de dragoste adevărată și zile fără griji. Fie ca succesul să nu te ocolească niciodată. La mulți ani!

-----------

Cumătra mea, tu ești minunată. La mulți ani! Sincere felicitări! Vreau să-ți spun că te ador. Îmi place să te vizitez. Îți doresc să fii mereu la fel de prietenosă, să fii bogată, să ai și argint, și aur și să fii sănătoasă și fericită. Toate visurile tale să se împlinească și să reușești în toate.

-----------

Îți dorim bogăție și abundență, realizarea talentelor și ideilor. Ziua ta de naștere o sărbătorim împreună cu cei mai de încredere și dedicați oameni din jurul tău. Să zâmbească fericirea cu siguranță, pentru că cel mai bun premiu ți-a fost acordat de destin. Îți dorim miracole neobișnuite, iar orice dorință să devină realitate. La mulți ani!

-----------

Draga mea cumătră, felicitari! Este ziua ta! Lumea a devenit mai frumoasă pentru că ai apărut tu în ea, prin urmare, îți doresc ca Universul să te bucure doar cu surprize plăcute în fiecare zi, viața să fie colorată, iar oamenii din jurul tău să fie amabili și veseli!

-----------

Cumătra noastră, tu ești mai mult decât rudă, ești un om minunat, cu un suflet mare. Amabilă, bună și simpatică - așa te cunoaștem noi. Dragă cumătră, îți dorim ca clătitele tale să fie la fel de gustoase, zâmbetul la fel de fermecător, iar tu să rămâi la fel de puternică. La mulți ani!

-----------

Fie ca Preasfânta Fecioară să te ferească de păcate și necazuri cu acoperământul său! Fie ca sfinții din ziua ta să te ajute să păstrezi lumina din suflet în orice clipă din viață, chiar și cele mai triste momente! Să te ajute îngerii păzitori să ai cât mai puține momente triste! La mulți ani!

-----------

Cumătra mea iubită, în această zi îți doresc să ai casa decorată cu buchete de flori. Să predomine o atmosferă plină de dragoste și fericire. Tu să rămâi mereu veselă, gospodină bună. Bucură-i pe cei din jur, dar nu uita să ai grijă și de tine. La mulți ani!

-----------

În această zi minunată, vreau să-ți doresc să te păzească Dumnezeu. Să ai pace în casa ta, pace spirituală. Fie ca viața ta să fie întotdeauna strălucitoare și veselă. Finuții tăi de botez să se inspire din frumoasele acțiuni pe care le realizezi. Îți doresc echilibru interior. Fie ca niciodată să nu fie vreme rea în viața ta.

Urari si mesaje de felicitare pentru cumatra 2023

-----------

Din toată inima, te felicit cu prilejul zilei tale de naștere! Îți doresc iubire pură, succese în viață și carieră, realizări uimitoare și cât mai multe progrese în viața ta. Fie ca această zi să fie cu adevărat uimitoare și să rămână o amintire plăcută pentru totdeauna. La mulți ani!

-----------

Scumpa mea cumătră, la mulți ani. Îți doresc raze de fericire și o ploaie de prosperitate, vânt de noroc, fulgi strălucitori de dragoste, picături proaspete de inspirație, un curcubeu colorat de noroc și dispoziție bună. La mulți ani!

-----------

Scumpa mea cumătră, felicitări cu ocazia zilei tale de naștere! Îți doresc să fii mereu înconjurată de tot ce-i mai bun și să ai parte de noroc în toate începuturile tale. La mulți ani!