Featured

Urări și mesaje de felicitare de Florii 2024

Urări și mesaje de felicitare de Florii 2024

 

Floriile, cunoscute și sub numele de Duminica Floriilor sau Duminica Patimilor, este o sărbătoare creștină care marchează intrarea triumfală a lui Isus în Ierusalim, înainte de Patimile și învierea Sa. Această sărbătoare cade în duminica dinaintea Paștelui și este una dintre cele mai importante sărbători din calendarul creștin.

În duminica Floriilor sunt sărbătorite persoanele care poartă unul dintre următoarele nume: Florin, Viorel, Florea, Florian, Florentin, Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gențiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

Dacă doriți să trimite-ți mesaje de felicitare apropiașiilor care poartă unul din numele de mai sus, iasi365 vă propune cateva pe care le putți trimite ca atare sau pe care le puteți folosi pentru a compune altele:

Florile sărbătoresc învierea naturii, iar Floriile sărbătoresc învierea sufletului. La Mulți Ani de Florii, cu bucurie și lumină în inimă!

----------

De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug. La mulți ani!

----------

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unui nou început! La mulți ani!

----------

În acest minunat sărbători al Floriilor, să-ți fie viața presărată cu flori de fericire, bucurie și împliniri. La Mulți Ani!

----------

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

----------

Ca florile ce înflorește primăvara, să-ți înflorească și viața cu zâmbete, iubire și reușite. La Mulți Ani de Florii!

----------

Cu prilejul sărbătorii Floriilor, îți urez să te bucuri de frumusețea naturii și să ai parte de împliniri și realizări în fiecare pas pe care îl faci. La Mulți Ani!

Mesaje de felicitare de Florii 2024

----------

Fie ca în această zi de Florii să primești daruri ale naturii și sărbătoresc împreună cu cei dragi. La Mulți Ani plini de bucurie și lumină!

----------

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar niciuna nu se compară cu tine! Ești cea mai frumoasă floare a mea! La mulți ani!

----------

Îți urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul privighetoarei și la fel de frumoasă precum o grădină plină cu flori!

----------

Dacă toată lumea îți dorește ca această zi să fie una minunată, eu îți urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii și realizări astfel încât să îți umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

----------

La Mulți Ani de Florii! Să ai parte de un buchet frumos de momente speciale, de zâmbete și de împliniri pe măsură ce sărbătorești această zi minunată!

----------

Pentru cea mai minunată floare din viaţa pământeană, un gând sincer de respect şi de iubire pentru ea şi pentru toate florile parfumate din viaţa noastră. La mulţi ani!

----------

Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat… La mulţi ani!

----------

Florile aduc cu ele frumusețe și parfum, iar Floriile aduc bucurie și lumină. La Mulți Ani și o primăvară minunată!

----------

La mulți ani, floarea mea specială! Fie că viață ta să fie că un buchet de flori: colorata și plina de miresme frumoase.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!