Iunie 12, 2021

Mesaje felicitare

Mesaje de felicitare pentru mireasă

Urări și mesaje de felicitare pentru mireasă

 

Felicitări minunatei și celei mai frumoase mirese! Îți doresc din suflet să fii fericită în căsătorie și iubită, ca soțul tău să te poarte în brațe și să facă ca visele să devină realitate, familia să fie puternică și prosperă, iar focul dragostei să nu se stingă niciodată între tine și soț.

----------

In această zi specială din viața voastră, suntem alături de voi și vă dorim o viață fericită impreună, incununată de respect și dăruire! Casă de piatră!

----------

Astăzi nu mai ești o prințesă, astăzi ești o regină adevărată la propriul bal. Te felicit, mireasă minunată, cu ocazia nunții. Vă doresc mulți ani și multe posibilități împreună. Fie ca uniunea voastră să devină un simbol de fidelitate, dragoste, fericire, gingășie.

----------

Ești cea mai frumoasă și dulce mireasă. Frumusețea ta luminează totul în jur, las-o să se înmulțească. Îți doresc fericire nepământeană, astfel încât focul dragostei să ardă mereu în inima ta.

----------

Viața nu este intotdeauna ușoară, așa că fiți pregătiți pentru a proteja fericirea familiei. Merită. Felicitări cu ocazia nunții!

mesaje de felicitare pentru mireasa iasi 365

----------

Sa aveți parte de o căsnicie țesută cu fericire, colorată de zâmbete și animată de râsete de copii! Casă de piatră!

----------

Din inimă o felicit pe mireasă cu ocazia acestei zile minunate, cu ocazia nunții. Îți doresc să fii o soție minunată pentru soțul tău. Îți doresc să atingeți împreună culmi înalte și să vă realizați visele. Îți doresc ca soțul să te iubească mereu și să îți dăruiască fericire. Îți doresc să-i fii fidelă soțului și să-l prețuiești.

----------

Un nou inceput este intotdeauna un motiv de sărbătoare! Fie ca acest nou inceput de drum în doi să fie un motiv de a vă împărtăși dragostea în fiecare an, fiecare lună, fiecare zi, fiecare oră, fiecare clipă...împreună! Casă de piatră!

----------

Intotdeauna trăiți clipa prezentă. Prețuiți-vă unul pe altul și prețuiți fiecare moment in care sunteți impreună. Fericirea și lumina își vor găsi calea spre voi.

----------

Fie ca amintirea acestei zile sa o pastrati pentru totdeauna, iar dragostea care v-a unit destinele astazi sa arda orice obstacol si sa va calauzeasca pasii catre noroc si fericire! Casa de piatra!

----------

Irezistibilă și cea mai fermecătoare mireasă de pe planetă, acum soție, felicitări! Îți doresc ție și soțului iubire pe tot parcursul vieții, prosperitate și sinceritate în relație, armonie în familie, fericire, sănătate și noroc. Lasă-l pe soțul tău să te aprecieze, să te înțeleagă și să te bucure în fiecare zi.

----------

Te felicit, mireasă gingașă, azi începe adevărata istorie a vieții tale. Îți doresc din suflet ca această viață să fie lungă, fericită, să te trezești mâine iubită, dorită, cea mai bună soție pentru soțul tău gingaș, bun și grijuliu.

 

Urări și mesaje de felicitare pentru bunici

Mesaje de felicitare pentru bunici

Multi dintre noi ne iubim bunicii la fel de mult ca si pe parinti, mai ales cei care isi si-au petrecut vacantele de vara la acestia. De aceea in aceste perioade tulburi in care nu prea mai putem sa ii vizitam nu uitati sa le aratati dragoastea voastra pentru ei. Si daca de ziua lor sa de alte zile importante pentru ei nu ii puteti vizita le puteti trimite un mesaj care sa contina urari si felicitari. Si daca sunteti in pana de inspiratie noi va punem la dispozitie cateva mesaje de felicitari si urari pentru bunici, care speram sa va placa.

Bunică dragă, îți doresc să rămâi mereu tânără, plină de viață, veselă, energică, frumoasă. Fie ca vârsta să-ți adauge putere și fericire. La mulți ani!

----------

Bunica, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La mulți ani bunica!

----------

Bunica imi face deosebită plăcere să-ți transmit, cu prilejul zilei de naștere, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La mulți ani dragă bunica!

----------

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, bunica mea iubită! Fiecare an să fie plăcut pentru tine, și fii sănătoasă, iar cei dragi să te bucure mereu. La mulți ani și fie ca anii ce trec să fie tot mai buni și mai buni.

----------

La mulți ani, dragă bunică, să ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, să fii sănătoasă, implinită și fericită alături de familia ta. La mulți ani frumoși bunica!

----------

Un trandafir s-a atașat la buchetul vieții tale. Fie ca el să înflorească mai frumos și plin de sănătate decât cei care sunt deja in buchet. La mulți ani dragă bunica!

----------

Tu și mama sunteți exemple de femei adevărate pentru mine, care au reușit toate în viață și au creat confort în casa lor. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc fericire, sănătate de fier și mulți-mulți ani de viață.

----------

Dragă bunica, fie ca bucuria să-ți incălzească ochii, fie ca fericirea să-ți lumineze calea, fie ca sănătatea să nu te părăseasca niciodată și să te ducă la a o suta aniversare! La mulți ani bunica!

----------

Bunica, bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericită și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim! La mulți ani dragă bunica!

----------

Bunicuță, în această zi minunată, ziua ta de naștere, vreau să-ți urez să trăiești mult și fericit și să nu ai nevoie de nimic. Să ai puteri să faci tot ce ți-ai planificat, iar apropiații să te viziteze mai des. Rămâi mereu înțeleaptă și veselă.

----------

Draga mea bunică, îți doresc ca viața să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă ca zâmbetul tău și liniștită ca marea când nu adie vântul! La mulți ani bunica!

----------

Dragă bunica, iîți dăruiesc un buchet de culoare și veselie care să îți aducă noroc în viață și prieteni în casă în această zi! La mulți ani!

----------

Bunicuță dragă! La mulți ani! Vrem să îți urăm doar sănătate de fier și să-ți mulțumim pentru gingășie, cuvinte calde și prăjituri gustoase. Draga noastră, permite-ne să-ți sărutăm mâinile muncitoare. Te iubim și suntem mereu alături. 

----------

Bunicuță dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii puternică, să rămâi o femeie minunată, corectă și o regină în viață, o femeie veselă în cercurile tale de cunoscuți.

----------

Scumpă, cea mai iubită bunică, în această zi importantă venim să-ți dorim fericire, bunăstare și liniște sufletească. Din partea noastră flori, sănătate, onoare și respect! La mulți ani!

----------

La mulți ani! Bunicuță, ani mulți de viață și fericire! Nu fi tristă, zâmbește și dăruiește celor din jur bunătatea ta, căldura și bună dispoziție.

 

urari si mesaje de felicitare pentru bunici iasi 365

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!