Mesaje si urari de Sfantul Valentin

 

- Tu ești jumătatea care mă face intreg, dragostea mea, fără tine n-aș mai fi eu, cel de acum. Inainte să te intâlnesc, simțeam un gol lăuntric, de parcă imi lipsea ceva vital. Acum că te am pe tine, acel sentiment a dispărut, de parcă nici n-ar fi existat vreodată.

- Pentru noi, aș vrea ca fiecare zi să fie o sărbătoare a iubirii. De fapt, nu "aș vrea", chiar este. Cu toată dragostea din lume…

 

 

- Iti trimit acest mesaj ca să-ți aducă aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o cu mult timp in urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin să mă ajuți, ca și până acum, să-mi țin cuvântul.

- Tu ești unica persoană care imi știe cea mai lăuntrică dorință și tu ești singura care mi le indeplinește pe toate. Vreau ca astăzi, de ziua îndrăgostiților, să te invit la o sărbătoare pentru noi doi… La mulți ani, regina inimii mele!

- Deși te cunosc de puțină vreme, pot spune că m-am indrăgostit de tine din primul moment in care te-am văzut. Ființa mea e plină de ființa ta. Viața mea de dinainte imi apare așa de schimbată față de cea pe care o trăiesc acum…Ah, cât mi-aș dori ca această stare de euforie să nu treacă… Te iubesc!

- Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult insemni pentru mine!

 SMS de ziua indragostitilor

- Tu ești focul ce-mi aprinde inima, ești scânteia care mă face să ard de dor. In brațele tale mă mistuie dorința… Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenușa viselor mele implinite, și nu-mi doresc decât apropierea nopții, ca să mă aprind din nou in imbrațișarea ta … Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

- Stelele de pe cer sunt tot atâtea gânduri de iubire pe care ți le trimit ție, iubita mea. Câte picături sunt in ocean, cu atâtea sărutari vreau să-ți acopar trupul. Când oceanele vor seca și stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru tine se va sfarși…La mulți ani de Sfântul Valentin!

 - Tu ești singura ființă din lumea asta care mă iubește așa cum imi doresc eu să fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrețe. Mă simt un răsfățat al vieții pentru că tu m-ai ales pe mine să te insoțesc prin viața…

 - Vreau să știi că zi de zi mă gandesc la tine, aș vrea să te sarut clipă de clipă și să te am lângă mine secundă de secundă.

- Dacă din toată istoria aș putea alege un moment care să il pot păstra strălucitor și plin de viață, din toate zilele vieții mele aș alege momentul când te-am cunoscut.

- Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiție: ascunde-ți aripile pentru că lumea să nu știe că ești ingerul meu.

- Să invăț să te iubesc mi-ar putea lua o viață intreagă, dar numai uitându-mă în ochii tăi știu că merită sacrificiul!

- Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o săptămână, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar dacă mi-ar rămâne o singură secunda in plus... te-aș iubi !!!

- Aștept o rază să-mi pătrundă in suflet, să mă lumineze și să-mi spună "te iubesc!", iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!