iasi 365 2018 logo 4

Mesaje si urari de Sfantul Valentin

 

- Tu ești jumătatea care mă face intreg, dragostea mea, fără tine n-aș mai fi eu, cel de acum. Inainte să te intâlnesc, simțeam un gol lăuntric, de parcă imi lipsea ceva vital. Acum că te am pe tine, acel sentiment a dispărut, de parcă nici n-ar fi existat vreodată.

- Pentru noi, aș vrea ca fiecare zi să fie o sărbătoare a iubirii. De fapt, nu "aș vrea", chiar este. Cu toată dragostea din lume…

 

 

- Iti trimit acest mesaj ca să-ți aducă aminte de promisiunea pe care ți-am făcut-o cu mult timp in urmă, și anume, că te voi iubi mereu. Sper ca in anii ce vin să mă ajuți, ca și până acum, să-mi țin cuvântul.

- Tu ești unica persoană care imi știe cea mai lăuntrică dorință și tu ești singura care mi le indeplinește pe toate. Vreau ca astăzi, de ziua îndrăgostiților, să te invit la o sărbătoare pentru noi doi… La mulți ani, regina inimii mele!

- Deși te cunosc de puțină vreme, pot spune că m-am indrăgostit de tine din primul moment in care te-am văzut. Ființa mea e plină de ființa ta. Viața mea de dinainte imi apare așa de schimbată față de cea pe care o trăiesc acum…Ah, cât mi-aș dori ca această stare de euforie să nu treacă… Te iubesc!

- Aș vrea să poți să te vezi prin ochii mei. Numai așa ți-ai da seama ce mult insemni pentru mine!

 SMS de ziua indragostitilor

- Tu ești focul ce-mi aprinde inima, ești scânteia care mă face să ard de dor. In brațele tale mă mistuie dorința… Mă ridic asemeni păsării Phoenix, din cenușa viselor mele implinite, și nu-mi doresc decât apropierea nopții, ca să mă aprind din nou in imbrațișarea ta … Happy Valentine’s Day, iubirea mea!

- Stelele de pe cer sunt tot atâtea gânduri de iubire pe care ți le trimit ție, iubita mea. Câte picături sunt in ocean, cu atâtea sărutari vreau să-ți acopar trupul. Când oceanele vor seca și stelele de pe cer se vor stinge, abia atunci dragostea mea pentru tine se va sfarși…La mulți ani de Sfântul Valentin!

 - Tu ești singura ființă din lumea asta care mă iubește așa cum imi doresc eu să fiu iubit: uneori cu pasiune, alteori cu tandrețe. Mă simt un răsfățat al vieții pentru că tu m-ai ales pe mine să te insoțesc prin viața…

 - Vreau să știi că zi de zi mă gandesc la tine, aș vrea să te sarut clipă de clipă și să te am lângă mine secundă de secundă.

- Dacă din toată istoria aș putea alege un moment care să il pot păstra strălucitor și plin de viață, din toate zilele vieții mele aș alege momentul când te-am cunoscut.

- Voi merge alături de tine pe stradă cu o condiție: ascunde-ți aripile pentru că lumea să nu știe că ești ingerul meu.

- Să invăț să te iubesc mi-ar putea lua o viață intreagă, dar numai uitându-mă în ochii tăi știu că merită sacrificiul!

- Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o săptămână, 24 ore pe zi, 60 secunde dintr-un minut, iar dacă mi-ar rămâne o singură secunda in plus... te-aș iubi !!!

- Aștept o rază să-mi pătrundă in suflet, să mă lumineze și să-mi spună "te iubesc!", iar acea rază să fie vocea ta ce mă trezește de dimineață!

Din aceeasi categorie

Like la pagina Iasi365

Close

Daca vrei sa fii le curent cu noutatile din Iasi da-ne like...

0
Shares