Mesaje de felicitare de Sfanta Maria - mesaje de Sfanta Marie mica

Mesaje de felicitare de Sfanta Maria - mesaje de Sfanta Marie mica

 

Pe 8 septembrie peste 2,2 milioane de români îşi serbează onomastica de Sfânta Maria, dintre care aproximativ 1,8 milioane sunt femei.  Pentru toți cei care au in familie, printre prieteni sau colegi persoane care iși sărbătoresc onomastica,  iată câteva propuneri de mesaje pe care le puteți trimite celor dragi:

Pentru ca astăzi este o zi speciala pentru tine, mă alătur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului un sincer La Mulți Ani!

 Mesaje de felicitare si SMS de Sfanta Maria

De Sf. Maria, zi de mare sărbătoare primește din partea mea cele mai sincere urâri de bine, sănătate, mult noroc si împlinirea tuturor dorințelor.

 

În aceasta zi specială îţi transmit cele mai sincere urări. Să ai o viaţa plină de lucruri bune, iar Sfânta Maria, al cărei nume îl porţi, să te ocrotească mereu. La mulţi ani de ziua numelui tău!

 

Fie ca Sf. Fecioara Maria, al carei nume il porti, sa te ocroteasca, sa-ti calauzeasca pasii si sa-ti lumineze calea! La multi ani cu ocazia onomasticii

 

Un cer albastru fără nori, în calea ta să fie, să ai în viaţă numai flori, noroc şi bucurie! La Mulţi Ani!

 

Cu ocazia zilei onomastice, vreau să îţi spun că pentru mine reprezinţi totul în viaţa şi ca sufletul meu îţi doreşte numai fericire şi împliniri!

 

Să ai parte numai de împliniri, iar viaţa să îţi fie o eternă sărbătoare! La mulţi ani!

 

Fie ca Dumnezeu sa decoreze fiecare raza de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulţi ani!

 

Este minunat sa ştii ca cineva te place, cineva se gândeşte la tine, cineva are nevoie de tine… dar e si mai minunat să ştii ca exista cineva care nu-ti uita niciodată ziua de nume. La Mulţi Ani!

 

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga pământească, ce doreşti sa se împlinească!

 

 

Cu ocazia zilei de nume, iti doresc un munte de sanatate, o mare de iubire si un ocean de fericire!

 

Un cer albastru fara nori,
In calea ta sa fie,
Sa ai in viaţa numai flori,
Noroc si bucurie!
La Mulţi Ani!

 

E o zi cand sufletul invinge orice urma de tristete, cand tot ce a fost greu ti se pare uşor. La Mulţi Ani!

 

Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Si un sincer: „La mulţi ani!”

 

Îţi urez “La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, si fie ca Sfânta Maria sa-si coboare ochii asupra ta și să iți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.

 

La mulţi ani cu sănătate,
Sa iti dea Domnul tot ce doreşti,
Zile senine si fericire,
Maria, sa ne trăieşti!

 

Naşterea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mică este sărbătorită de creștinii ortodocși pe data de 8 septembrie aceasta fiind primul praznic din Anul bisericesc, care începe la 1 septembrie. Fecioara Maria s-a născut ca rod al rugăminților către Dumnezeu ale părinților ei, Ioachim si Ana, care erau înaintaţi în vârstă, și ale căror speranță in a avea un copil rămăsese in mâna Domnului. Dumnezeu le-a ascultat rugile fierbinţi, dăruindu-le un odor cu chemare dumnezeiască, cu o menire sfântă pe pământ.