Mesaje de felicitare pentru nunta

Mesaje de felicitare pentru nunta

 

Vă urăm ca sunetul paharelor cu vin și strălucirile din ochii voștri să vă însoțească toată viața! Credeți în minuni, dar nu vă bazați pe ele! Fiți împreună și iubiți-vă!

******

Viata nu este intotdeauna usoara, asa ca fiti pregatiti pentru a proteja fericirea familiei. Merita. Felicitari cu ocazia nuntii!

******

M-ati facut sa cred in iubirea adevarata. Si imi doresc ca acest lucru sa nu se schimbe, deoarece se pare ca veti fi intotdeauna impreuna. Felicitari!

******

Cu ocazia acestei zile, va doresc ca si peste mai multi ani sa fiti la fel de tineri, fericiti si sa va iubiti la fel de mult sau chiar mai mult. Felicitari!

mesaje de felicitare pentru nunta

******

Nunta voastra deschide calea spre un nou inceput care trebuie sarbatorit din plin. Bucurati-va de fiecare clipa pe care o veti petrece impreuna incepand cu aceasta zi! Casa de piatra!

******

De azi inainte veti invata cum sa va ocrotiti unul pe celalalt de tristetile vietii, cum sa aveti rabdare si cum sa va iertati greselile. Este un nou capitol din viata voastra care va va purta pe un drum plin de obstacole pe care le veti depasi impreuna. Sa treceti cu bine peste toate greutatile vietii si sa gustati din bucuriile oferite de aceasta! Casa de piatra!

******

Va asteapta un drum lung cu impliniri si dezamagiri, cu framantari si bucurii, dar peste toate veti trece cu ajutorul iubirii voastre puternice. Casa de piatra!

******

Am gasit in relatia voastra o sursa de inspiratie care mi-a deschis inima spre iubire. De aceea, va multumesc! Casa de piatra!

******

Felicitari ca ai reusit sa iei parte la cel mai mare mit al vietii: casatoria fericita!

******

In viata trebuie sa tinem mereu ochii larg deschisi. In schimb intr-o casatorie este mai bine sa ii inchidem. Casa de piatra!

******

Am vazut ca formati un cuplu minunat si meritati sa aveti o viata fericita impreuna. Felicitari cu ocazia nuntii!

******

Nimic nu poate fi mai bun decat sa incepi o noua familie. Sa o apreciezi si sa o onorezi intreaga viata. Felicitari pentru casatorie!

******

Fie ca aceasta comuniune sfanta sa va intareasca dragostea si sa va uneasca si mai mult pe masura ce trec anii! Casa de piatra!

******

Vă urăm zile însorite, dar și liniștea nopții!
Vă urăm fluxuri și refluxuri, ca să puteți orienta nava vieții spre tărîmuri noi!
Vă urăm drum bun și neted, dar și cu puține obstacole, ca să puteți prețui ce aveți!
Vă urăm putere, încredere și dragoste!
Casă de piatră!