Urari si mesaje de felicitare de Sf Vasile

Urari si Mesaje de felicitare de Sfantul Vasile

Sfantul Vasile este sarbatorit de catre crestin ordodocsi pe data de 1 ianuarie. Daca aveti in familie, printre prieteni sau cunoscuti persoane care poarta numele de Vasile, Vasilica iata in continuare cateva urari si mesaje de felciitare pe care le puteti trimite acestora sau pe care le puteti folosi ca inspiratie pentru creeara altora noi

Îţi urez ca sărbătoarea Sfântului Vasile să te găsească sănătos şi ca Anul Nou să-ţi aducă împlinirea celor mai arzătoare dorinţe. La mulţi ani fericiţi!

----------

De ziua numelui tău, îţi doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sănătate şi să ţi se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ţi le pui. La mulţi ani, Vasilica!

----------

Pentru că azi este o zi speciala pentru tine, mă alătur celor care îţi doresc să ai parte numai de bucurii, împliniri şi multă sănătate. Te iubesc și La Mulți Ani!

mesaje de felicitare de sfantul vasile

----------

De ziua ce-ţi surâde-n prag, şi-i porţi frumosul nume, eu iţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume !

----------

Cel mai frumos la mulţi ani il transmit celui mai frumos nume, Vasilica. La mulţi ani şi cât mai mulţi bani şi sănătate pentru că e mai scumpă de cât toate!

----------

Sfântul Vasile să-ţi dea un răspuns la orice întrebare, un zâmbet pentru fiecare lacrimă, şi o binecuvântare la fiecare pas. La mulţi ani !

----------

Fie ca magica sărbătoare a Sfântului Vasile să-ţi aducă tot binele din lume! La mulţi ani frumoşi şi sănătoşi!

----------

Sfântul pe care părinţii ţi l-au dăruit ca protector, când ţi-au ales numele, să-ţi călăuzească paşii pe calea speranţei, bucuriei şi sănătăţii!

----------

La mulţi ani, Vasile! Îţi urez că ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţa iar în lume să găseşti numai fericire. La Mulţi Ani, Vasile!

----------

La mulţi ani, Vasilica! Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească. La mulţi ani, Vasilica!

----------

Fie ca toate împlinirile, sănătatea și spiritul acestei zile să-ți fie alături pretutindeni. Îți doresc o zi de Sf. Vasile cât mai frumoasă!

----------

Multă sănătate, putere de muncă şi împlinirea dorinţelor atât pe plan profesional cât şi pe cel privat. Să îţi dea Dumnezeu sănătate şi linişte în suflet. Să ţi se împlinească visele şi să te poţi bucură de tot ce ai!

----------

Sfântul Vasile să-ti dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de cei dragi.

----------

La mulți ani și voioșie, Domnul alături să-ti fie, bucurii să-ți dăruiască și nimic să nu-ți lipsească! La mulți ani Vasile!

----------

Visele și speranțele de azi să devina realitate, orice cădere un pas înainte, gândul bun și fericirea să te însoțească mereu! La Mulți Ani Vasile!

----------

Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. La mulți ani!

----------

Sărbătoarea Sfântului Vasile să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire și succes!

----------

Un gând bun şi-o sărutare/ Azi la ceas de-aniversare/ Sfântul Vasile să vă ocrotească/ Visele să vă-mplineasca!/ La mulţi ani!