Mesaje de felicitare pentru ziua de nastere

Mesaje de felicitare pentru ziua de nastere

 

Pentru cei care doresc sa le spuna la multi ani cunoscutilor, prietenilor sau celor din familie iata in continuare cateva mesaje de felicitare pe care sa le trimiteti acestora sau care sa va ajute sa compuneti propriile voastre mesaje de felicitare.

O zi speciala, o persoana speciala si o sarbatoare speciala. Fie ca visele si dorintele tale sa devina realitate in acest an. La multi ani!

----------

Fie ca adierea vântului lin al acestei zile frumoase să te mângâie cu mirosul îmbietor al florilor, iar sufletul să-ţi rămână deschis către calea fericirii şi împlinirii eterne! La mulţi ani!

----------

La mulți ani, sănătate, iubire, stimă și respect din partea celor dragi, realizarea scopurilor la infinit, împliniri frumoase, să ai parte doar de momente și clipe de neuitat, și să obții ceea ce îți dorești cu adevărat, căci aceasta este singura cale spre împlinire, realizare și fericire!

La multi ani de ziua de nastere

----------

Astăzi e ziua ta si numai a ta. Astăzi trebuie sa crezi cel mai mult in visele tale, căci se vor realiza, sa crezi in speranţele tale, căci se vor împlini. La mulţi ani!

----------

Trandafirii pe care i-ai adunat în cununa vieţii tale, lasă-i astăzi să se împletească într-un buchet al împlinirii. Fie ca florile iubirii să-ţi împodobească viaţa şi să-ţi vezi împlinite toate dorinţele. La mulţi ani!

----------

Din adâncul sufletului îţi doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă şi bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită şi mereu însoţită de cei care merită să te iubească.

----------

Un ocean de sănătate,
Un munte de noroc,
Un camion cu bani,
Și un sincer La Multi Ani!

----------

Să primeşti flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

----------

La mulți ani cu veselie,
Sănătate pe vecie,
Casa plină de bucate,
Dragoste pe săturate,
Bani la greu, noroc cu carul,
La mulți ani și sus paharul!!

----------

De ziua ta aş vrea ca luna să nu coboare aşa devreme şi, când coboară, ea să-ţi aducă un cer senin şi plin de stele, iar prima stea ce-o să răsară aş vrea să fie steaua ta. Tu să-i surâzi şi ea să-ţi spună La Mulţi Ani din partea mea!

----------

Nu există sărbătoare mai mare decât să te am pe tine alături în fiecare zi, să te iubesc în fiecare zi, să mă iubești în fiecare zi. Te iubesc, La Mulți Ani!

----------

Fie ca ziua de azi să fie cea mai fericită zi din viața ta! Și fie ca ziua de mâine să fie și mai fericită decât cea de azi! La mulți ani!

----------

Când încă o petală din anii tăi frumoşi s-a scuturat alene, vibrând armonios, priveşte cu mândrie, gândind neîncetat la restul de petale ce nu s-au scuturat. La mulţi Ani!

----------

Să poţi plânge când eşti fericit, să poţi iubi când nu eşti iubit, să poţi visa la nesfârşit, să poţi zbura când eşti închis, să poţi să speri când n-ai nimic. La mulţi ani!

 

Mesaje de felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten

----------

Ziua de azi e menită să-ți împlinească vise. Să te bucuri de ce ai realizat, să realizezi ce ți-ai propus, să fii sănătos / sănătoasă și împlinit/ă, iar familia să-ți aducă numai bucurie! La mulți ani!

----------

Scump prieten, te felicit cu drag de ziua ta de naștere! Iți urez ca în casa ta să se mute norocul, ca dragostea să fie cu tine mereu și zi de zi să devii mai puternic și mai bogat!

----------

Te felicit cu ocazia zilei tale de naştere, dorindu-ţi multa sănătate si realizări frumoase. Fie ca magia tuturor clipelor trăite si cumpăna dintre ani sa te găsească mai fericit decât ai fost până acum si sa ramii aşa, nu pentru un an, nu pentru doi, ci pentru tot restul vieţii. La mulţi ani!

----------

De ziua ta vin cu cele mai frumoase gânduri şi îţi doresc sănătate, bucurii, împlinire şi multe vise realizate. Steaua ta ocrotitoare să lumineze mereu asupra ta şi a celor dragi sufletului tău. La mulţi ani fericiţi!

----------

Îți doresc dârzenie ca să poți înfrunta orice obstacol, curaj și răbdare ca să poți să-ți împlinești visurile și multă dragoste sa te poți bucura de ele. La mulți ani!

----------

Bucurie peste ani, portofelul plin de bani, noroc și la mulți ani!

----------

Oamenii își urează multe lucruri, eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist/ă și întotdeauna fericit/ă. La Mulți Ani!