Mesaje de felicitare de Sfantul Gheorghe

Mesaje de felicitare si urari de Sfantul Gheorghe

 

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericit, iubit si bucuros. La mulți ani, Gheorghe!

----------

Sfântul Gheorghe sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

----------

De ziua numelui tau, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele. La multi ani!

----------

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani, de Sfântul Gheorghe!

mesaje de Felicitare de sfantul Gheorghe 2020

----------

Zâmbeste si sa ai parte de toata distractia si emotia acestei zile, iar întreaga zi sa îti fie binecuvântata cu fericire, bucurie, raze de lumina si sanatate. La munti ani!

----------

Îti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa îti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara

----------

Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Gheorghe.

----------

Draga Gheorghe, de ziua numelui tau îti dorim un sincer “LA MULTI ANI” sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

----------

În aceasta zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca porti numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îti urez multa sanatate si fericire!

----------

La mulți ani de Sfantul Gheorghe! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

----------

 Fie ca aceasta zi sa-si deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfântul Gheorghe al carui nume îl porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

---------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Îti doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasa!

----------

De ziua numelui tau, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele. La multi ani!

----------

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

----------

La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, George!