Septembrie 26, 2023

Mesaje de felicitare de Sfantul Gheorghe

Mesaje de felicitare si urari de Sfantul Gheorghe

 

Sa ai o zi frumoasa. Sa te bucuri de numele pe care-l porți, sa fii fericit, iubit si bucuros. La mulți ani, Gheorghe!

----------

Sfântul Gheorghe sa-ti dea sănătate si putere sa lupți pentru idealurile tale. Sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alături de familie si cei dragi.

----------

De ziua numelui tau, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele. La multi ani!

----------

Pentru ca astazi este o zi speciala pentru tine, ma alatur si eu celor ce-ti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani, de Sfântul Gheorghe!

mesaje de Felicitare de sfantul Gheorghe 2020

----------

Zâmbeste si sa ai parte de toata distractia si emotia acestei zile, iar întreaga zi sa îti fie binecuvântata cu fericire, bucurie, raze de lumina si sanatate. La munti ani!

----------

Îti urez “La multi ani” pentru ca porti acest nume, si fie ca Sfântul Gheorghe, pe care îl reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa îti daruiasca fericirea dorita si numai bucurii si liniste interioara

----------

Sper sa fiu primul care iți spune la mulți ani de aceasta zi deosebita in care se sărbătorește ziua Sfântului Gheorghe.

----------

Draga Gheorghe, de ziua numelui tau îti dorim un sincer “LA MULTI ANI” sa ai parte de multi bani, sanatate si voie buna. Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi

----------

În aceasta zi de mare sarbatoare a Ortodoxiei, pentru ca porti numele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe, îti urez multa sanatate si fericire!

----------

La mulți ani de Sfantul Gheorghe! Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Gheorghe cat mai frumoasa!

----------

 Fie ca aceasta zi sa-si deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfântul Gheorghe al carui nume îl porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

---------

Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Îti doresc o zi de Sf. Gheorghe cât mai frumoasa!

----------

De ziua numelui tau, îti doresc tot binele din lume, noroc, fericire, sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele. La multi ani!

----------

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi în fiecare zi. Îti doresc din adâncul sufletului sa ai parte numai de împliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

----------

La mulţi ani şi voioşie, Domnul alături să-ţi fie, bucurii să-ţi dăruiască şi nimic să nu-ţi lipsească! La mulţi ani, George!

 

 

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

0
Shares