Urări și mesaje de felicitare pentru bunici

Mesaje de felicitare pentru bunici

Multi dintre noi ne iubim bunicii la fel de mult ca si pe parinti, mai ales cei care isi si-au petrecut vacantele de vara la acestia. De aceea in aceste perioade tulburi in care nu prea mai putem sa ii vizitam nu uitati sa le aratati dragoastea voastra pentru ei. Si daca de ziua lor sa de alte zile importante pentru ei nu ii puteti vizita le puteti trimite un mesaj care sa contina urari si felicitari. Si daca sunteti in pana de inspiratie noi va punem la dispozitie cateva mesaje de felicitari si urari pentru bunici, care speram sa va placa.

Bunică dragă, îți doresc să rămâi mereu tânără, plină de viață, veselă, energică, frumoasă. Fie ca vârsta să-ți adauge putere și fericire. La mulți ani!

----------

Bunica, sa ai parte de toata caldura omenirii, un ocean de sanatate si toate florile lumii adunate in cel mai frumos buchet! La mulți ani bunica!

----------

Bunica imi face deosebită plăcere să-ți transmit, cu prilejul zilei de naștere, urări călduroase de sănătate, liniște sufletească și bucurie. La mulți ani dragă bunica!

----------

Te felicit cu ocazia zilei de naștere, bunica mea iubită! Fiecare an să fie plăcut pentru tine, și fii sănătoasă, iar cei dragi să te bucure mereu. La mulți ani și fie ca anii ce trec să fie tot mai buni și mai buni.

----------

La mulți ani, dragă bunică, să ai parte de tot ce este mai frumos in lumea asta, să fii sănătoasă, implinită și fericită alături de familia ta. La mulți ani frumoși bunica!

----------

Un trandafir s-a atașat la buchetul vieții tale. Fie ca el să înflorească mai frumos și plin de sănătate decât cei care sunt deja in buchet. La mulți ani dragă bunica!

----------

Tu și mama sunteți exemple de femei adevărate pentru mine, care au reușit toate în viață și au creat confort în casa lor. Te felicit cu ocazia zilei de naștere și îți doresc fericire, sănătate de fier și mulți-mulți ani de viață.

----------

Dragă bunica, fie ca bucuria să-ți incălzească ochii, fie ca fericirea să-ți lumineze calea, fie ca sănătatea să nu te părăseasca niciodată și să te ducă la a o suta aniversare! La mulți ani bunica!

----------

Bunica, bucură-te de fiecare clipă, zâmbește, fii fericită și amintește-ți un lucru: azi e ziua cea mai specială din an așa că trăiește-o la maxim! La mulți ani dragă bunica!

----------

Bunicuță, în această zi minunată, ziua ta de naștere, vreau să-ți urez să trăiești mult și fericit și să nu ai nevoie de nimic. Să ai puteri să faci tot ce ți-ai planificat, iar apropiații să te viziteze mai des. Rămâi mereu înțeleaptă și veselă.

----------

Draga mea bunică, îți doresc ca viața să-ți fie la fel de frumoasă precum sentimentul de iubire, gingașă ca zâmbetul tău și liniștită ca marea când nu adie vântul! La mulți ani bunica!

----------

Dragă bunica, iîți dăruiesc un buchet de culoare și veselie care să îți aducă noroc în viață și prieteni în casă în această zi! La mulți ani!

----------

Bunicuță dragă! La mulți ani! Vrem să îți urăm doar sănătate de fier și să-ți mulțumim pentru gingășie, cuvinte calde și prăjituri gustoase. Draga noastră, permite-ne să-ți sărutăm mâinile muncitoare. Te iubim și suntem mereu alături. 

----------

Bunicuță dragă, te felicit cu ocazia zilei de naștere. Îți doresc să fii puternică, să rămâi o femeie minunată, corectă și o regină în viață, o femeie veselă în cercurile tale de cunoscuți.

----------

Scumpă, cea mai iubită bunică, în această zi importantă venim să-ți dorim fericire, bunăstare și liniște sufletească. Din partea noastră flori, sănătate, onoare și respect! La mulți ani!

----------

La mulți ani! Bunicuță, ani mulți de viață și fericire! Nu fi tristă, zâmbește și dăruiește celor din jur bunătatea ta, căldura și bună dispoziție.

 

urari si mesaje de felicitare pentru bunici iasi 365