Mesaje de felicitare pentru mireasă

Urări și mesaje de felicitare pentru mireasă

 

Felicitări minunatei și celei mai frumoase mirese! Îți doresc din suflet să fii fericită în căsătorie și iubită, ca soțul tău să te poarte în brațe și să facă ca visele să devină realitate, familia să fie puternică și prosperă, iar focul dragostei să nu se stingă niciodată între tine și soț.

----------

In această zi specială din viața voastră, suntem alături de voi și vă dorim o viață fericită impreună, incununată de respect și dăruire! Casă de piatră!

----------

Astăzi nu mai ești o prințesă, astăzi ești o regină adevărată la propriul bal. Te felicit, mireasă minunată, cu ocazia nunții. Vă doresc mulți ani și multe posibilități împreună. Fie ca uniunea voastră să devină un simbol de fidelitate, dragoste, fericire, gingășie.

----------

Ești cea mai frumoasă și dulce mireasă. Frumusețea ta luminează totul în jur, las-o să se înmulțească. Îți doresc fericire nepământeană, astfel încât focul dragostei să ardă mereu în inima ta.

----------

Viața nu este intotdeauna ușoară, așa că fiți pregătiți pentru a proteja fericirea familiei. Merită. Felicitări cu ocazia nunții!

mesaje de felicitare pentru mireasa iasi 365

----------

Sa aveți parte de o căsnicie țesută cu fericire, colorată de zâmbete și animată de râsete de copii! Casă de piatră!

----------

Din inimă o felicit pe mireasă cu ocazia acestei zile minunate, cu ocazia nunții. Îți doresc să fii o soție minunată pentru soțul tău. Îți doresc să atingeți împreună culmi înalte și să vă realizați visele. Îți doresc ca soțul să te iubească mereu și să îți dăruiască fericire. Îți doresc să-i fii fidelă soțului și să-l prețuiești.

----------

Un nou inceput este intotdeauna un motiv de sărbătoare! Fie ca acest nou inceput de drum în doi să fie un motiv de a vă împărtăși dragostea în fiecare an, fiecare lună, fiecare zi, fiecare oră, fiecare clipă...împreună! Casă de piatră!

----------

Intotdeauna trăiți clipa prezentă. Prețuiți-vă unul pe altul și prețuiți fiecare moment in care sunteți impreună. Fericirea și lumina își vor găsi calea spre voi.

----------

Fie ca amintirea acestei zile sa o pastrati pentru totdeauna, iar dragostea care v-a unit destinele astazi sa arda orice obstacol si sa va calauzeasca pasii catre noroc si fericire! Casa de piatra!

----------

Irezistibilă și cea mai fermecătoare mireasă de pe planetă, acum soție, felicitări! Îți doresc ție și soțului iubire pe tot parcursul vieții, prosperitate și sinceritate în relație, armonie în familie, fericire, sănătate și noroc. Lasă-l pe soțul tău să te aprecieze, să te înțeleagă și să te bucure în fiecare zi.

----------

Te felicit, mireasă gingașă, azi începe adevărata istorie a vieții tale. Îți doresc din suflet ca această viață să fie lungă, fericită, să te trezești mâine iubită, dorită, cea mai bună soție pentru soțul tău gingaș, bun și grijuliu.