Mesaje de felicitare pentru vecini

Urări și mesaje de felicitare pentru vecini

 

La mulți ani, dragă vecine! Să te bucuri de sănătate, fericire, prosperitate și să-i ai mereu aproape de tine pe cei dragi!

----------

Dragă vecine îți urez multă fericire, baftă in tot ce faci și multa, multa sanatate... că-i mai bună decât toate! La mulți ani!

----------

Vecinul meu, îți doresc ca bucuria si zâmbetul să nu-ți dispară niciodată de pe față și din suflet, iar cei dragi ție, să-ți stea alături mereu!

----------

Dacă există ceva mai frumos decât viața, dacă exista ceva mai minunat decât un răsărit de soare, dacă există ceva mai pur decât un vis și dacă există ceva mai puternic decât iubirea, fie ca acel ceva să-ți aparțină! La Mulți Ani!

----------

Toate gândurile bune, impletite-ntr-un buchet, le trimit, acum, la tine, să-ți șoptească-ncet, incet: La mulți ani dragă vecine, cu fericire, sănătate și iubire.

 ----------

Iti doresc un braț pe care să te sprijini, un umăr să-ți ostoiești grijile, o dragoste s-o porți in inimă, un drum să te ducă spre oamenii adevărați, un scop să-ți conducă viața și să te facă fericit/ă.

 ----------

Iți doresc să fii precum iarba: când ești călcat să te ridici. Să fii precum un ghiocel: să inflorești și in mijlocul zăpezilor. Să fii precum o stea: aproape și totuși departe, dătătoare de dragoste și căldură… La Mulți Ani!

urari si mesaje de felicitare pentru vecini Iasi 365