Dacia Grand Duster - model 2017

Iata ca Dacia se pregătește să intre pe piața auto incepând cu 2017 cu un nou model, un SUV cu şapte locuri, care va avea și un nume nou - Grand Duster. Această surpriză a fost dezvaluită de cei de la Autoexpress.

Dacia Grand Duster 2017

Dacia a vândut deja peste 4 milioane de bucati la nivel mondial și cei de la Mioveni incearcă să mențină acest trend crescător prin aruncarea pe piață a unui nou model, care va fi superior actualului Duster și la care se va incerca să se menţină costurile cât mai mici. Astfel acest nou Duster supranumit Grand Duster va folosi platforma actualei versiuni cu cinci locuri, insă va avea un ampatament mărit pentru a găzdui un al treilea rând de scaune.

Se pare ca această versiune va avea şapte locuri și va măsura în jur de 4,7 metri lungime, fiind cu 2 cm mai lung decât un Duster standard. Capacitatea de încărcare a Dusterului va creşte, și ne aşteptăm la o suprafaţă de încărcare de 650 de litri cu al treilea rând de scaune pliate.

Dacia Grand Duster 2017

Deoarece se doreşte păstrarea unui preţ mic de achiziţie, cabina va rămâne destul de săracă în opţiuni hi-tech, astfel că cele mai importante dotări pe maşinile entry-level vor fi scaunele din stofă, geamurile electrice faţă şi jantele de oţel. Insă pe unele versiuni vom putea vedea senzori de control al climei, sisteme de navigaţie şi de parcare ca dotări standard.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!