Pariuri online

Pariurile sportive sunt o noua pasiune a romanilor in ultima perioada , si de fapt nu doar a lor. Insa de cand internetul a luat amploare pe internet au aparut o multime de case de pariuri online. Acestea au cateva avantaje in plus fata de agentiile de pariuri de cartier. Iata in continuare cateva avantaje ale acestora:

1. Nu trebuie sa mergi la nici o agentie, deci nu consumi timp cu drumul, bani pe benzina , aglomeratie plus aglomeratia de la agentia de pariuri.

2. Poti juca absolut la orice ora si pe aproape orice eveniment sportiv si nu numai. De exemplu la ultimile alegeri din Romania la o casa de pariuri online daca pariai 1 milion de lei vechi ca o sa iasa Basescu presedinte cu o zi inainte de alegeri castigai 3,4 milioane. La marea majoritate a caselor de pariuri se poate paria live, adica in timpul meciului cotele fluctuand in functie de cursul meciului.

3. Al treilea si de fapt din punctul meu de vedere cel mai important motiv: NU SE PLATESC TAXE SI IMPOZITE . Daca am castigat 5000 de roni 5000 de roni incasam. In schimb la pariloto sau la agentiile de cartier din cei 5000 de roni se scad impozitul de 20% dupa ce am scazut 600 roni adica din 5000 ramanem cu 4120 de roni. E cam mare impozitul pe care il ia statul. Plus ca daca jucam 50 roni nu ni se iau nici un fel de impozite si nici taxe de timbru.

4 La inscrierea la casele de pariuri online marea majoritate ofera un bonus de bun venit. Deci de exemplu la bet365 care este una din cele mai mare de pe glob daca dati click pe bannerul de jos si va faceti cont la ei, dupa ce depuneti sa zicem 200 de roni in cont o sa va mai fie virati inca 200 de roni ca bonus de bun venit. Este si acesta un avantaj pentru ca porniti din start cu un castig iar pentru cei superstitiosi conteaza foarte mult.

Dezavantaje: ar putea fi faptul ca puteti sa va lasati prada viciului si sa jucati necontrolat pierzind sume mari. Alt dezavantaj nu vad.

Pentru cei care doresc sa joace le doresc multa bafta si pentru a va incasa bonusul dati click pe banner si faceti-va cont.