Septembrie 15, 2019

Pe scurt

Vanghelie + Roberta = love

Lasand titlul deoparte , care de fapt este stupid cu totul, stirea in sine pare amuzanta. Declaratia lui Vanghelie referitoare la Roberta este destul de ciudata si cred ca era  facuta intr-o stare de euforie. Insa daca ma gandesc bine cred ca intre " Vanghelie care este" si cea care stie sa numere atat de bine ar putea exista o relatie. Macar una bazata pe cunostintele lor solide. La Roberta e scuzabila treaba cu numaratul (era in interes de serviciu) insa la Vanghelie nu prea.

Marean Vanghelie primarul PSD de la sectorul V

„Dacă aş crede chiar că mă iubeşte Roberta - acum, pe cuvânt, pentru mine, că ar fi o chestie foarte frumoasă, dar este o iubire otrăvitoare. Mie îmi plac femeile, să ştiţi, nu bărbaţii. Şi atunci, eu o iubesc pe Roberta, dar ar trebui să-şi găsească unul mai... care nu e chiar atât de... un tip mai cuminte, un intectual rasat, care ar putea să se ademenească. Mie îmi plac femeile, eu îi mulţumesc, dar nu pentru mine sunt mesaje din astea. Nu plec din PSD nici dacă vor cei din PSD, dar păi să vrea alţii să plec", a spus Vanghelie.

 

Iancu vrea sa protesteze legat cu lanturi

Marian Iancu vrea sa protesteze fata de retrogradarea echipei in liga a 3 a legandu-se cu lanturi de gardul nu stiu carei institutii. Da, atunci cand arunca cu banii in caini pe diferite achizitii care nu au dat randament, de ce nu s-a agitat asa de tare.  Care e logica achizitiei lui Sepsi pentru care a dat o caruta de bani si care nu a facut mare lucru. Managementul a ajuns totusi o meserie destul de serioasa care ar trebui luata in seama. Unde nu-i cap vai de buzunare.

 

Alexandra Stan pe locul 3 in UK TOP 40 singles chart

Alexandra Stan pe locul 3 in UK TOP 40

Alexandra Stan se afla pe pozitia a 3 a celebrului top britanic cu piesa Mr Saxobeat. Trebuie sa recunoastem ca piesa e tare.

 

Sarpe mort dupa ce a muscat o blonda de tate

Blonda Orit Fox muscata de un sarpe

Modelul israelian Orit Fox a fost muscata de un san, de sarpele care participa la o sedinta foto a tinerei blonde. Blonda nu a patit nimic, insa sarpele a murit din cauza intoxicatiei cu silicon.

Miami Heat s-a calificat in finala NBA

Echipa Miami Heat s-a calificat în finala ligii profesioniste nord-americane de baschet (NBA), Acestia au invins  joi, pe teren propriu, cu scorul de 83-80, formatia Chicago Bulls.

Miami Heat in finala NBA

Loredana Chivu la botez

Loredana Chivu la botez

Eu sunt curios cine din cei care au stat cu ea la masa de la botez au mai avut chef de mancare.

Loredana Chivu la botez

Chilotii Pippei Middleton

Chilotii Pippei Middleton

Iaca na, ca dupa ce  a ajuns sa aiba cel mai celebru fund de pe glob, Pippa Middleton este vanata de paparazi pe oriunde merge si orice face. Asa ca, acum si o poza a chilotilor sai face istorie. Deci am sa va prezint si eu chilotii Pippei Middleton.

Chilotii Pippei Middleton{jcomments on}

Elena Basescu s-a impacat cu Syda

Elena Basescu s-a impacat cu Bogdan Ionescu

Iata ca dupa trei luni in care au start despartiti cei doi s-au impacat fiind ajutati si de prietenii comuni.  Ce a fost frumos a fost faptul ca cei doi s-au impacat pe Riviera Franceza.

Elena Basescu si Bogdan Ionescu

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează