Amintiri din copilarie

8 aprilie Sala Mare Ateneul Iasi 11:00

 

Nică Apetrei din Humulești e un băiat foarte ascultător acum. Nu mai aleargă după pupeze și nici nu mai fură cireșe. Echipa Funny Art vă invită să vedeți cum s-a cumințit Nică și prin ce aventuri a trecut numai la spectacolul: „Amintiri din Copilărie” ce va avea loc pe scena Sălii Mari de Spectacole a Ateneului din Iași, duminică, 8 aprilie 2017, ora 11.00.

amintiri din copilarie Ateneul Iasi 2017

Biletele au fost puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului, de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.
Ateneul din Iași, Strada Ion Creangă nr.14, 700320, Iaşi, Tel/fax: 0232-261.846, e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.; www.ateneuiasi.ro

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!