Decembrie 04, 2023

Spectacolul de teatru „Alice în Țara Minunilor”

26 noiembrie 2017 Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași ora 12.30

 

"In lumea fantastica a lui Carroll Lewis suntem purtati ca intr-un carusel ametitor al jocurilor de cuvinte si rime intortocheate - si totusi Alice are ceva atat de simplu. Alice, cea din Tara Minunilor este copilul care indrazneste. Ea indrazneste sa viseze, fara limite, fara frica, ea indrazneste sa isi infrunte fricile si sa tina piept intruparilor acestora, ea indrazneste sa fie libera - libera sa pluteasca intr-o lume care ne provoaca sa o intelegem si care pana la urma, nu e decat o simpla joaca de copil. Alaturi de ea suntem cu totii invitati sa inchidem ochii si sa visam, dar nu oricum, ci cu pofta si curajul copilului pur, un vis fara bariere...ca o joaca intr-una dintre cele mai fascinante si provocatoare povesti ale tuturor timpurilor". Iulian Ioan Sandu, regizor.

spectacol alice in tara minunilor 26 noiembrie 2017

Spectacolul de teatru „Alice în Țara Minunilor” are loc duminică 26 noiembrie 2017, ora 12.30 în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași.

Biletele au fost puse în vânzare la următoarele prețuri : 15RON/ 10RON pentru elevi, studenți, pensionari, șomeri, și pot fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!