Spectacol de teatru pentru copii "Copilul care a strigat lupul" -  Marionnette Show

20 ianuarie 2018, Sala Mica de Spectacole a Ateneului din Iași, ora 12:00

 

Petrică, un băiețel care merge zilnic cu oile la pășune, este foarte energic și jucăuș și tocmai din acest motiv se plictisește repede de locurile prin care poposește. Așa că fiind curios să descopere alte peisaje, nu ascultă de porunca tatălui și se aventurează pe o altă pășune, împreună cu oițele lui. Neputând să stea locului nici aici, Petrică decide să facă niște glume pe seama sătenilor. Însă atunci când merge prea departe cu glumele nesărate, lucrurile iau o întorsătură neprielnică pentru băiat și oițe.

Dacă sunteți curioși să aflați ce se întâmplă cu personajele din poveste și care este deznodământul…vă invităm să aflați alături de noi sâmbătă 20 ianuarie, la ora 12:00, la Ateneul din Iași!

teatru copii baiatul care a strigat lupul ianuarie 2018

Copiii vor învăța că minciuna are picioare scurte, că pe un mincinos nu îl mai crede nimeni chiar și atunci când spune adevărul, că nu e bine să se joace cu focul, că nu este frumos să se amuze pe seama altor persoane și că trebuie să asculte de părinți mereu.

Biletele vor fi puse în vânzare la prețul unic de 8 lei și vor putea fi achiziționate on-line de pe site-ul www.ateneuiasi.ro, începând cu 1 ianuarie 2018 sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 sau cu o oră înaintea începerii spectacolului, începând cu 3 ianuarie 2018.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!