Spectacol pentru copii „Comoara Piraților” - Marionnette Show, 9 iunie 2018

Spectacol pentru copii „Comoara Piraților” - Marionnette Show

9 iunie 2018,  Sala Mică de spectacole a Ateneului Iași, ora 12:00

 

Pentru a pleca într-o altă călătorie palpitantă, neînfricatul căpitan Ronson și ajutorul lui de nădejde, piratul Fricușteț, au nevoie de ajutorul vostru, copii! Cei doi aventurieri puși pe fapte mari se aventurează într-o nouă expediție pe mare pentru a căuta comoara fermecată! Surprizele însă nu îi ocolesc, și astfel cei doi se vor confrunta cu anumite situații neprevăzute.

Dacă se vor descurca cele două personaje, și mai ales dacă vor găsi comoara fermecată...vă invităm să aflați sâmbătă, 09 iunie 2018, la ora 12, în Sala Mică de spectacole a Ateneului din Iași!

comoara piratilor marionette show iunie 2018

Printre zâmbete și hohote de râs, personajele vă vor învăța să nu renunțați niciodată la visele voastre oricât de multe obstacole ați întâmpina, să împărțiți și să fiți darnici cu prietenii voștri, să fiți recunoscători celor ce vă ajută și vă sunt alături și mai ales să vă amintiți mereu de cuvintele magice „Mulțumesc”, „Te rog”, „Îmi pare rău”, „Iartă-mă”!

Trupa Marionnette Show vă invită să luați parte la aventura prin care vor trece haioasele personaje din „Comoara piraților”!
Bilete pe www.ateneuiasi.ro