Teatru pentru copii „Băiatul care a strigat lupul”, 1 iulie 2018, Ateneul Iasi

Teatru pentru copii „Băiatul care a strigat lupul” cu Marionnette Show

1 iulie 2018, Sala Mare de Spectacole a Ateneului Iași, ora 10:00

 

Petrică, un băiețel care merge zilnic cu oile la pășune, este foarte energic și jucăuș și tocmai din acest motiv se plictisește repede de locurile prin care poposește. Așa că fiind curios să descopere alte peisaje, nu ascultă de porunca tatălui și se aventurează pe o altă pășune, împreună cu oițele lui. Neputând să stea locului nici aici, Petrică decide să facă niște glume pe seama sătenilor. Însă atunci când merge prea departe cu glumele nesărate, lucrurile iau o întorsătură neprielnică pentru băiat și oițe.

teatru copii baiatul care a strigat lupii 1 iulie 2018

Dacă sunteți curioși să aflați ce se întâmplă cu personajele din poveste și care este deznodământul…vă invităm să aflați alături de Trupa Marionnette Show, duminică 1 iulie 2018, la ora 10:00, la Ateneul din Iași!
Copiii vor învăța că minciuna are picioare scurte, că pe un mincinos nu îl mai crede nimeni chiar și atunci când spune adevărul, că nu e bine să se joace cu focul, că nu este frumos să se amuze pe seama altor persoane și că trebuie să asculte de părinți mereu.
Trupa Marionnette Show vă invită la spectacolul „Băiatul care a strigat lupul”, în Sala Mare de Spectacole a Ateneului din Iași.
Bilete pe www.ateneuiasi.ro

Din aceeasi categorie

Spectacolul de teatru pentru copii „Harap Alb”, 26 ianuarie 2020

Spectacol pentru copii „Frumoasa și Bestia” cu trupa Marionette Show, 13 octombrie 2019

Spectacol de teatru pentru copii “Fata Moșului și Fata Babei”, 1 septembrie 2019