Spectacol pentru copii in cadrul FTI - "Fifi show" cu Teatrul Mic Sibiu, 11 mai 2019

Spectacol pentru copii in cadrul FTI - "Fifi show" cu Teatrul Mic Sibiu

11 mai 2019, Pavilionul Artistic amplasat în Piața Palatului Culturii

 

Sâmbătă, 11 Mai 2019, ora 11:00, vă invităm la Pavilionul Artistic amplasat în Piața Palatului Culturii, la un spectacol inedit pentru copii în cadrul Festivalului Teatrelor Independente: "Fifi show"
FiFi show, este un spectacol unic în România, adresat tuturor vârstelor, avându-i în atenție în special pe cei mici. Spectacolul îmbină într-un mod spectaculos cele mai atractive animații: magie, baloane de săpun uriașe, mascote, muzică live și dans.

Toate acestea fac parte din povestea Micuței FiFi, o școlariță care trece printr-o întreagă aventură pentru a-și găsi colegii de trupă, FiFiprietenii săi, mascotele: Bubu, Pony, Bijou și Motoraș care s-au rătăcit sau poate au fost răpiți.

Fifi Show 11 mai 2019 Ateneul Iasi

FiFi, în căutarea sa, se întâlnește cu diverse personaje: Supermagicienii Pic și Poc, Bulinuța, Baba și Micuța Măzărică. Aceștia o ajută sau o încurcă în găsirea mascotelor. Misterul se adâncește și doar Tu, prietene, o poți ajuta!

Vino la FiFi Show să o ajuți pe Micuța FiFi să-și găsească FiFimascotele și astfel vei putea deveni FiFiprietenul ei. Fi FiFiprieten la FiFi show!
Durata: 55 min

Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/fit-fifi-show/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!