Spectacol de teatru pentru copii „Motanul încălțat”, 29 martie 2020

Spectacol de teatru pentru copii „Motanul încălțat”

29 martie 2020, Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași

 

Duminică, 29 martie, ora 11:00 vă invităm la spectacolul de teatru pentru copii „Motanul încălțat”, regia Iulian Sandu, în Sala Mare de Spectacole „Radu Beligan” a Ateneului Național din Iași! Un spectacol So Trupa și Ana Heghy!

Celebrea poveste “Motanul Incaltat” pe muzica maestrului Cornel Trailescu scrisa in anii 80 este, putem spune, varianta cea mai apropiata de noi românii. Muzica acestuia, cu influențe europene, este foarte actuală, pe placul celor mici, cu linii melodice foarte ușor de reținut. Dansurile îmbogatesc lucrarea și fac deliciul copiilor care sunt îndemnați să danseze alături de „Motamul Încălțat”. Personajele fantastice și aventurile năzdrăvanului motan, îi fascinează pe cei mici, oferindu-le și o incursiune într-una dintre cele mai valoare pagini de muzică clasică romaânească.

motanul incaltat 29 martie 2020

Propunerea care ne-o face regizorul acestui spectacol, Iulian Sandu, este de a petrece aproximativ o oră alaturi de personajele: Ionică de Carambas Strambas Bambas, Domnița, Regele, Marele Dregator și celebrul Motan Încălțat, într-o poveste plină de umor și suspans.
Bilete pe: https://www.ateneuiasi.ro/class/motanul-incaltat/ sau direct de la casieria Ateneului de luni până vineri în intervalul orar 10.00 -16.30 ori cu o oră înainte de începerea spectacolului.