August 22, 2019

Teatru copii

Teatru "Angajare de clown" cu SO Trupa, 26 August 2018

Teatru "Angajare de clown" cu SO Trupa

26 August 2018, Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt, ora 17:45

 

Un spectacol despre acceptare, compasiune, echipă, o UȘĂ și nevoia de a primi o a doua șansă! Un spectacol despre bucuria de a fi pe scenă și a lucra în echipă. Duminică, 26 August 2018, ora 17:45, pe Pietonalul Ștefan cel Mare și Sfânt.

Un anunț, ,,Angajăm clovn bătrân”, aduce la interviu zece clovni pensionați. Angajatorul se lasă așteptat, iar clovnii își dau seama că se cunosc, că au fost cu toții colegi la circ, în “tinerețe”.

La un moment dat, se aud pași, iar clovnii sunt emoționați și speriați de apariția angajatorului, însă cel e intră în sală nu este cel așteptat, ci este cineva cu care clovnii nu se gândeau că se vor mai întâlni vreodată. Ușa magică se va deschide? Poți afla doar venind la spectacol!

Teatru angajare de clown 26 august 2018

Un spectacol de Ana Hegyi și So Trupa de la Palatul Copiilor Iași, după un text de Matei Vișniec.
Clovnii: Andreea Ghiorghiță, Medeea Varvara, Daria Mavriș, Antonia Andreescu, Anne Marie Macovei, Diana Mălăncuș, Maia Mălăncuș, Ioana Popa, Mara Popa, Andrei Mineață. Popino: Mattei Alan Thundiparambil

Spectacol organizat în cadrul proiectului "Turist în Iași. Acasă pentru cei plecați ".
Intrare liberă.

Teatru pentru copii "Povestile lui Creanga", 19 august 2018, Amfiteatrul Palas

Teatru pentru copii "Povestile lui Creanga"

19 august 2018, Amfiteatrul Palas, ora 19:00


Duminica, 19 august, ora 19.00 – Spectacol teatru copii - Povestile lui Creanga ( Harap Alb - Ivan Turbinca - Danila Prepeleac)
Personajul fermecator al lui Harap Alb isi ia la revedere de la imparat si imparateasa si pleaca intr-o calatorie minunata catre imparatia verde. Petrece ceva timp cu el, dupa care are parte de intalnirea cea mai periculoasa: cu Spanul. Reuseste sa scape din capcana vicleana a Spanului, cu ajutorul lui Gerila si al lui Setila. Alaturi de prietenii lui, Harap Alb incheie specatcolul cu o invitatie la o nunta imparateasca.

Povestile lui Creanga in august la Amfiteatrul Palas Iasi

Copiii sunt invitati sa urmareasca si sa asculte un spectacol plin de culoare, de muzica, in care actorii canta, danseaza si starnesc hohote de ras.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 25 Ron/ Discount 22 Ron

Iasi 365 portalul iesenilor bine informaţi

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul de unde ieșenii să poată obţine informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.)  precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport,  carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!

 

Poate vă interesează