iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Teatru copii

„Călătoria lui Păcală în Regatul de gheață”

27 mai 2018, Ateneul din Iasi, ora 10:00

 

Cel mai îndrăgit personaj popular românesc, Păcală va face o vizită în Regatul de Gheață, unde este invitat chiar de către Elsa. Acesta se va întâlni aici cu locuitorii Regatului de Gheață, dar și cu alte personaje de basm ca Magicieni, Regi, Zmei și chiar Motanul Încălțat.
La Ateneul din Iași, duminică, pe 27 mai 2018, de la ora 10.

calatoria lui Pacala in regatul de gheata mai 2018

Din păcate, Regatul de Gheață este în pericol și doar Păcală îl poate salva. Va reuși oare? Își va găsi Păcală curajul neceasar? Sau Regatul va fi pierdut pentru totdeauna? Prietenul său Tândală nu crede nimic din toate astea. Voi credeți? Bineînțeles că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile, cântecele vesele și chiar magiile pentru copii. Vă așteptăm pe toți, cu mic, cu mare, să vedem ce a făcut Păcală în călătoria sa!

Regie: Andrei Ciobanu. Distribuție: Andrei Ciobanu, Tudor Ostafie, Giulia Parfeni

Durata spectacolului: 1 oră. Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

Spectacol pentru copii "Pacala si Tandala la scoala"

12 mai 2018, Sala Mare de Spectacole "Radu Beligan" a Ateneului din Iași, ora 10:00

 

Cele mai îndrăgite personaje populare românești, Păcală și Tândală, au părăsit satul tradițional și au plecat la școală. Cei doi poznași de abia așteaptă să se întâlnească cu toti copiii, ca să le povestească întâmplările cele mai amuzante. Bineînțeles că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile și cântecele vesele. Haideți să aflăm împreună prin ce peripeții au trecut cei doi năzdrăvani în timpul școlii, la Ateneu, sâmbătă, pe 12 mai 2018, de la ora 10, la spectacolul ,,Păcală și Tândală la școală”!

pacala si tandala la scoala 12 mai 2018

Regie: Andrei Ciobanu
Distributie: Tudor Ostafie și Andrei Ciobanu

Durata spectacolului: 45 min
Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!