iasi 365 2018 logo 4

 

banner rezultate loto iasi365

Teatru copii

Teatru pentru copii "Povestile lui Creanga"

19 august 2018, Amfiteatrul Palas, ora 19:00


Duminica, 19 august, ora 19.00 – Spectacol teatru copii - Povestile lui Creanga ( Harap Alb - Ivan Turbinca - Danila Prepeleac)
Personajul fermecator al lui Harap Alb isi ia la revedere de la imparat si imparateasa si pleaca intr-o calatorie minunata catre imparatia verde. Petrece ceva timp cu el, dupa care are parte de intalnirea cea mai periculoasa: cu Spanul. Reuseste sa scape din capcana vicleana a Spanului, cu ajutorul lui Gerila si al lui Setila. Alaturi de prietenii lui, Harap Alb incheie specatcolul cu o invitatie la o nunta imparateasca.

Povestile lui Creanga in august la Amfiteatrul Palas Iasi

Copiii sunt invitati sa urmareasca si sa asculte un spectacol plin de culoare, de muzica, in care actorii canta, danseaza si starnesc hohote de ras.

Biletele sunt puse la vanzare la Centrele Info Palas Mall si online pe site-ul www.palasmall.ro
Pret Bilet: 25 Ron/ Discount 22 Ron

Spectacol interactiv pentru copii "Păcală în Regatul de Gheață"ˮ

29 iulie 2018, Bojdeuca din Țicău

 

În ultima duminică din luna lui iulie, denumită și "cuptor", ne dăm întâlnire la Bojdeuca din Țicău să facem împreună o călătorie în Regatul de Gheață.

Cel mai îndrăgit personaj popular românesc, Păcală va face acum o vizită în Regatul de Gheață, unde este invitat chiar de către celebra Elsa. Acesta se va întâlni aici cu locuitorii Regatului de Gheață, dar și cu alte personaje de basm ca Magicieni, Regi, Zmei și chiar Motanul Încălțat. Din păcate, Regatul de Gheață este în pericol și doar Păcală îl poate salva. Va reuși oare? Își va găsi Păcală curajul neceasar? Sau Regatul va fi pierdut pentru totdeauna? Bineînțeles că nu vor lipsi poveștile cu pilde, dansurile ,cântecele vesele și chiar magiile pentru copii.

Regie: Andrei Ciobanu
Distribuție: Tudor Ostafie , Andrei Ciobanu și Giulia Parfeni

pacala si regatul de gheata

Spectacol interactiv, recomandat tuturor categoriilor de vârstă!

Preț bilet: 10 lei