Protejarea copiilor cand mergeti cu ei in locuri aglomerate - sfat practic

 Sfat pentru mamele care merg cu copii in locuri aglomerate

Cand mergeți impreună cu copii la un concert, în excursie in altă localitate, care de obicei este aglomerată sau in locuri publice in care șansele ca cei mici să se piardă de voi sunt destul de mari, cel mai bine este sa faceți un lucru simplu care vă poate ajuta foarte mult ca să ii gasiți pe cei mici rapid. Astfel o sa fiți scutiți atât voi cât și copii de momente de panică și stres prelungite, sau de situații cu sfârsit nefericit.

 

 

Ceea ce trebuie să faceți este un lucru destul de simplu și care nu necesită un efort deosebit din partea voastră sau a celor mici.

Notați pe una din mâinile copilului, de preferat pe antebrat intr-o zonă care poate si arătată ușor, numărul dumneavoastră de telefon alături de un mesaj de atenționare - "M-am pierdut, sunați la ...."".

Notati pe antebratul copilului numarul dumneavoastra de telefon

Dupa ce a-ți scris mesajul pe mână, aplicati deasupra lui un strat de lac protector pentru piele, pentru a nu putea fi șters prea ușor.

ce facem in cazul in care pierdem un copil 3

 

 

ce facem in cazul in care pierdem un copil 4

Instruiti-vă copilul ca in momentul in care se pierde de dumneavoastră să ceară ajutorul celor din jur arătându-le mesajul de pe mână. De preferat ar fi să apeleze la politiști sau la femei care au copii lângă ele.

Foto: Cherise McСlimans

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!