Ce putem face cu butoaiele uzate

Idei practice cu butoaiele uzate din tabla 

 

Cred ca foarte multa lume, si aici ma refer la cei care locuiesc la casa, au prin magazie butoaie de tabla pe care nu le mai folosesc deloc sau sunt destinate pentru a aduna apa de ploaie pe care o folosesc la udat gradina. Tuturor acelora care au asemenea butoaie pe acasa le propunem cateva solutii ingenioase pentru a le da o  intrebuintare folositoare.

ce putem face cu butoaiele de tabla

Astfel dintr-un butoi putem face o banca pe care o putem folosi ca si obiect de arta daca dorim. Ea se poate realiza foarte simplu, decupand o parte din corpul butoiului dupa care vom suda picioarele si ii vom atasa o placa pe care sa putem sa ne asezam. Vopsita, banca noastra va arata super fain.

banca facuta dintr-un butoi reconditionat

Tot dintr-un butoi si cateva scanduri din lemn putem realiza o banca ca cea de mai jos.

banca facuta dintr-un butoi reconditionat 2

Daca dorim sa ne extindem mobila din curte putem trece de la o simpla banca la o masuta cu scaune, ambele realizate din butoaie. Priviti ce bine arata

banca facuta dintr-un butoi reconditionat 3

Cu siguranta scaunele din imaginile de mai jos nu sunt prea comode insa atunci cand ploua nu trebuie sa va faceti grija de ele, plus ca pe acestea se pot pune cateva pernute care pot creste confortul.

banca facuta dintr-un butoi reconditionat 4

banca facuta dintr-un butoi reconditionat 5

banca facuta dintr-un butoi reconditionat 6

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!