Atelierele lui Martisor

Atelierele lui Martisor

Boo Party-Alexandru, statia Minerva 25 februarie 18.30
Lex Shop-Pacurari, vis a vis de Moara de foc 26 februarie 18.00
Salina Terra Centrum 27 februarie 18.30
Carturesti Palas 22 februarie 18.30

Ateliere lui Martisor ne pun in fata unor provocari colorate si vesele. vom realiza la primul atelier martisoare si felicitari pentru cei dragi noua si la cel de-al doilea atelier vom crea cadoul pentru mami de 8 martie, un cadou pe care il va pretui cu siguranta, fiind realizat de noi cu multa, multa dragoste. martisoarele si felicitarile vor diferi la fiecare locatie, atat ca tehnica folosita in realizarea lor, cat si ca materiale folosite. asa ca va astept anul acesta sa realizam martisoare, felicitari si cadouri pentru persoanele dragi din viata noastra!

ateliere-martisor-februarie-2013

Locuri limitate!!!
Rezervati din timp un loc, la numarul 0740574524 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!