Atelier de lectură pentru copii isteţi 23 februarie Carturesti

Atelier de lectură pentru copii isteţi

23 februarie Carturesti 12:00

Sâmbătă - 23.februarie, ora:12.00 Clasicii repovestiţi Atelier de lectură pentru copii isteţi

Dacă micuţii voştri au între 8 şi 11 ani, vă aşteptăm cu ei la „Clasicii repovestiţi. Ateliere de lectură pentru copii isteţi”. Pregătim 28 de ateliere pentru copii în perioada februarie-mai în librăriile Cărtureşti din şase oraşe ale ţării (Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara), toate pornind de la opere celebre repovestite pe înţelesul copiilor şi grupate în colecţia „Cărţile copilăriei” la Curtea Veche Publishing.

ateliere-lectura-copii-isteti-februarie-2013

Durata unui atelier este de o oră şi jumătate. Participarea se face pe bază de înscriere, iar la un atelier se pot înscrie maxim 20 de copii.
În taxa de intrare de 30 lei/copil+părinte vor fi incluse volumul pe baza căruia se ţine atelierul şi o diplomă de participare.
Înscrierea se face pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea./ 0734.55.44.39
Atelierul este susţinut de Teatrul de Buzunar.

IASI
Sâmbătă, 23 februarie, ora 12.00, “Cocoşatul de la Notre-Dame”, atelier susţinut de Teatrul de buzunar.
Sâmbătă, 30 martie, ora 12.00, “Odiseea”, atelier susţinut de Teatrul de buzunar.
Sâmbătă, 27 aprilie, ora 12.00, “Black Beauty”, atelier susţinut de Teatrul de buzunar.
Sâmbătă, 25 mai, ora 12.00, “Marile speranţe”, atelier susţinut de Teatrul de buzunar

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!