Decembrie 05, 2023

Atelier "Fustite Tutu" -parinte si copil 15 iunie Carturesti-Palas Mall

Atelier "Fustite Tutu" -parinte si copil

15 iunie Carturesti-Palas Mall 11:00

Familia si dinamica acesteia au un rol marcant asupra dezvoltarii si construirii personalitatii copilului. Datorita acestui fapt reactiile, gesturile, cuvintele, tonul si atitudinea parintilor fata de copii au o greutate foarte mare in devenirea acestora. Un ton calm, o privire incurajatoare, o inspiratie adanca inainte de o reactie impulsiva, pot face diferenta intre un copil curajos si unul tema...tor, intre un copil curios si unul timid sau intre un copil responsabil si unul rasfatat.

atelier-fustite-fustite

Atelierul fustite de Tutu este primul din seria atelierelor Parinte-Copil pe care vi le propunem in acest inceput de vara.
Atelierul este unul colorat, vesel si veti colabora pentru a realiza fustite minunate de vara.
Va asteptam cu mic si mare sambata, ora 11.00 la Carturesti Palas…va rog sa mentionati varsta si culoarea preferata. Veti primi un kit care va corespunde dorintelor dvs.

Participarea DOAR pe baza de programare la 0740574524 sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Participarea: 40ron parinte-copil (toate materialele si bunatati dulci incluse).
Durata: pana ultima fustita este gata!
In ce printese minunate si cochete ne vom transforma…abia astept!
Recomandat copiilor peste 3.6 ani.

 

 

sigla iasi365 2019 footer

 

 

Portalul Iasi365.com se dorește a fi site-ul unde ieșenii să găsească informaţii detaliate despre evenimentele culturale ce au loc în municipiul Iaşi (concerte, spectacole, expoziţii, târguri, petreceri, cursuri, competiţii sportive etc.) precum şi un îndrumar în obţinerea de acte de la instituţiile publice ieşene (certificat naştere, CI, pasaport, carnet de conducere, autorizaţii de tot felul)

Iasi 365 le urează tuturor celor care vin în Iași bun venit și distracție placută!